Advarsel om operativsystemets sikkerhed

Når du tænder en Android-enhed, tjekker enheden operativsystemet for at sikre, at det er sikkert at bruge. Enheden tjekker, at koden kommer fra en pålidelig kilde, og at den ikke er blevet ændret eller beskadiget.

Hvis dit operativsystem lader til at have et problem, får du en advarsel, som omdirigerer dig til denne side (g.co/ABH).

Hvis du har ændret operativsystemet med vilje

Du kan fortsætte med at bruge din enhed. Du skal dog vide, at din enhed muligvis ikke fungerer korrekt, og at dine data kan være sårbare over for beskadigelse og sikkerhedsrisici.

Vi anbefaler, at du gendanner enhedens operativsystem. Hvis du har en Pixel- eller Nexus-enhed, kan du se, hvordan du nulstiller enheden med det nyeste oprindelige systembillede.

Hvis du ikke selv har ændret operativsystemet

Kontakt os for at få yderligere hjælp.