Entendre els advertiments sobre la seguretat del sistema operatiu

En encendre un dispositiu Android, el dispositiu comprova el sistema operatiu per garantir que es pugui utilitzar de manera segura, és a dir, que el codi provingui d'una font de confiança i que no s'hagi modificat ni malmès.

En cas que hi hagi cap problema amb el sistema operatiu, és possible que rebis un advertiment que et porti a aquesta pàgina (g.co/ABH).

Si has canviat el sistema operatiu deliberadament

Pots continuar utilitzant el dispositiu, però assumeixes que pot no funcionar correctament i que les teves dades poden malmetre's i estar exposades a riscos de seguretat.

Et recomanem que restauris el sistema operatiu del dispositiu. Si tens un telèfon Pixel o Nexus, obtén informació sobre com pots actualitzar-lo amb la imatge de fàbrica més recent.

Si no has canviat el sistema operatiu

Contacta amb nosaltres per obtenir assistència addicional.