Fixar i deixar de fixar pantalles en un telèfon Pixel

Pots fixar la pantalla d'una aplicació perquè es mantingui visible fins que la deixis de fixar.

Per exemple, pots fixar una aplicació i deixar el telèfon a un amic. Amb la pantalla fixada, el teu amic només podrà fer servir aquesta aplicació. Per tornar a fer servir altres aplicacions, deixa de fixar la pantalla.

Important: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 11 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

Activar la fixació d'aplicacions

1. Obre l'aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Seguretat i privadesa A continuació, Més opcions de configuració de seguretat A continuació, Fixació d'aplicacions.
  3. Activa Utilitza la fixació d'aplicacions.

Quan aquesta funció estigui activada, veuràs una opció en què se't demana que introdueixis el PIN, el patró o la contrasenya per deixar de fixar les aplicacions.

Fixar una pantalla

Un cop hagis activat la fixació d'aplicacions, segueix aquests passos:

1. Ves a la pantalla que vulguis fixar.
  2. Llisca cap amunt fins al mig de la pantalla i mantén premut.
    • Navegació amb 3 botons: toca Aplicacions recents Aplicacions recents.
  3. A la part superior de la imatge, toca la icona de l'aplicació.
  4. Toca Fixa Fixa.

Deixar de fixar una pantalla

1. Tria com vols aprendre a utilitzar el dispositiu.  Obtén informació sobre com pots aprendre a utilitzar el telèfon Pixel.
  2. Per deixar de fixar una pantalla:
    • Navegació amb gestos: llisca cap amunt i mantén premut.
    • Navegació amb 2 botons: mantén premuts els botons Torna Enrere i Inici Inici.
    • Navegació amb 3 botons: mantén premuts els botons Torna Enrere i Aplicacions recents Aplicacions recents.
  3. Si se't demana, introdueix el PIN, el patró o la contrasenya.