Bluetooth-profiler for Pixel og Nexus

Du kan bruke Bluetooth til å koble telefonen og nettbrettet til andre enheter på mange forskjellige måter, avhengig av Bluetooth-profilene telefonen eller nettbrettet støtter. Finn ut hvordan du koblet til via Bluetooth.

Bluetooth-profiler på alle enheter

Alle Pixel- og Nexus-enheter støtter disse Bluetooth-profilene:

• Profil for avansert lyddistribusjon (A2DP)
    Du kan strømme lyd av høy kvalitet (stereo eller mono) via Bluetooth. Du kan for eksempel spille av musikk fra telefonen eller nettbrettet  trådløse hodetelefoner eller et kompatibelt lydanlegg i bilen.
  • Profil for fjernkontroll av lyd og video (AVRCP)
    Du kan bruke kompatible Bluetooth-enheter som fjernkontroller for avspilling av lyd og video, for eksempel når du strømmer fra telefonen i bilen eller på TV-en.
  • Profil for håndfri (HFP)
    Du kan bruke vanlige talekommandoer, for eksempel si «Ok Google», med Bluetooth.
  • Profil for enheter med menneskelig grensesnitt (HID)
    Du kan bruke et Bluetooth-tastatur eller en Bluetooth-mus med telefonen eller nettbrettet.
  • Profil for områdenettverk (PAN)
    Du kan opprette et nettverk mellom enhetene dine som bruker Bluetooth.

Bluetooth-profiler på telefoner med SIM-kort

Pixel- og Nexus-telefoner med aktive SIM-kort støtter i tillegg disse Bluetooth-profilene:

• Profil for håndfri (HFP)
    Du kan bruke Bluetooth-enheter til å ringe og motta anrop.
  • Profil for meldingstilgang (MAP)
    Du kan utveksle meldinger mellom enheter via Bluetooth.
  • Profil for tilgang til telefonbok (PBAP)
    Du kan se navnet til et inngående nummer og synkronisere kontaktene dine.

Relaterte ressurser