Perfils de Bluetooth per a Pixel i Nexus

Pots utilitzar el Bluetooth per connectar el telèfon o la tauleta a altres dispositius de diverses maneres, en funció dels perfils de Bluetooth compatibles amb el telèfon o la tauleta. Obtén informació sobre com pots connectar-te per Bluetooth.

Perfils de Bluetooth per a tots els dispositius

Tots els dispositius Pixel i Nexus són compatibles amb aquests perfils de Bluetooth:

• Perfil de distribució d’àudio avançat (A2DP)
    Et permet reproduir en continu àudio d'alta qualitat (estèreo o mono) per Bluetooth. Per exemple, el pots utilitzar per reproduir música del telèfon o de la tauleta en uns auriculars sense fil o en un sistema d'àudio d'un cotxe compatible.
  • Perfil de comandament d'àudio i de vídeo (AVRCP)
    Et permet utilitzar dispositius Bluetooth compatibles com a comandaments per reproduir àudio i vídeo, com ara per reproduir en continu contingut del telèfon al cotxe o al televisor.
  • Perfil de mans lliures (HFP)
    Et permet utilitzar ordres de veu habituals, com ara dir "Ok Google", per Bluetooth.
  • Perfil de dispositiu d'interfície humana (HID)
    Et permet utilitzar un teclat o un ratolí Bluetooth amb el telèfon o la tauleta.
  • Perfil de xarxa d'àrea personal (PAN)
    Et permet crear una xarxa entre els dispositius que utilitzen Bluetooth.

Perfils de Bluetooth per a telèfons amb targetes SIM

Els telèfons Pixel i Nexus amb targetes SIM actives també són compatibles amb aquests perfils de Bluetooth:

• Perfil de mans lliures (HFP)
    Et permet utilitzar dispositius Bluetooth per fer i rebre trucades amb mans lliures.
  • Perfil d'accés a missatges (MAP)
    Et permet intercanviar missatges entre dispositius per Bluetooth.
  • Perfil d'accés a l'agenda telefònica (PBAP)
    Et permet veure el nom de les trucades entrants i sincronitzar els contactes.