Vanwege grote drukte kunnen de wachttijden voor support langer zijn. Bedankt voor je geduld. Klik hier voor antwoorden op veelgestelde vragen over de Pixel 6 en Pixel 6 Pro.

Wanneer je software-updates krijgt op Google Pixel-telefoons

Hieronder vind je garanties voor software-updates voor Pixel-telefoons. Als je een ander Android-apparaat hebt, neem je contact op met de fabrikant of met je provider voor informatie over updates. Heb je een Nexus-apparaat, bekijk dan hier meer informatie.

Over Pixel-updates

Pixel-telefoons krijgen regelmatig software-updates, waaronder beveiligingsverbeteringen, nieuwe functies, besturingssysteemupdates en bugfixes.

Als je je apparaat hebt gekocht in de Google Store, krijg je updates meestal binnen 2 weken. Als je het apparaat ergens anders hebt gekocht, kunnen de updates langer duren.

Pixel-telefoons krijgen updates voor beveiligingsproblemen die worden vermeld in onze openbare Android-beveiligingsbulletins.

Wanneer je Pixel-updates krijgt

Pixel 6- en Pixel 6 Pro-telefoons

Pixel 6- en Pixel 6 Pro-telefoons krijgen gedurende minstens 5 jaar Pixel-updates vanaf het moment waarop het apparaat voor het eerst beschikbaar was in de Google Store in de Verenigde Staten. De Pixel-updates omvatten beveiligingsupdates voor de Pixel en misschien ook nieuwe functiereleases en andere software-updates.

Telefoon

Gegarandeerde Android-versie-updates tot minstens:

Gegarandeerde beveiligingsupdates tot minstens:

Pixel 6 en Pixel 6 Pro

Oktober 2024

Oktober 2026

Pixel 3a, 3a XL, 4, 4 XL, 4a, 4a (5G), 5 en 5a (5G)

Telefoons van het type Pixel 3a, 3a XL, 4, 4 XL, 4a, 4a (5G), 5 en 5a (5G) krijgen Android-versie-updates en beveiligingsupdates gedurende minstens 3 jaar vanaf het moment waarop het apparaat voor het eerst beschikbaar was in de Google Store in de Verenigde Staten.

Telefoon

Gegarandeerde Android-versie-updates tot minstens:

Gegarandeerde beveiligingsupdates tot minstens:

Pixel 5a met 5G

Augustus 2024

Augustus 2024

Pixel 5

Oktober 2023

Oktober 2023

Pixel 4a (5G)

November 2023

November 2023

Pixel 4a

Augustus 2023

Augustus 2023

Pixel 4 en Pixel 4 XL

Oktober 2022

Oktober 2022

Pixel 3a en Pixel 3a XL

Mei 2022

Mei 2022

Pixel 3 en lager
De volgende Pixel-telefoons krijgen geen Android-versie-updates en beveiligingsupdates meer:
  • Pixel 3 en Pixel 3 XL
  • Pixel 2 en Pixel 2 XL
  • Pixel 1 en Pixel 1 XL
Deze pagina gaat over software-updates voor de Pixel. Ga naar het Centrum voor hardwaregarantie voor informatie over de garantie.

Je Android-versie checken en updaten

Je kunt het Android-versienummer en het niveau van de beveiligingsupdate van je Pixel-telefoon vinden in de app Instellingen. Je krijgt meldingen als er updates beschikbaar zijn. Je kunt ook zelf checken op updates. Meer informatie over hoe je je Android-versie vindt en updatet

Support

Meer informatie over hoe je hulp krijgt voor je Pixel