Skriv ut fra enheten din

Du kan skrive ut fra enkelte apper på telefonen din. For å skrive ut fra telefonen, legg til en skriver som kan motta data fra Wi-Fi- eller mobilnettverk.

Viktig: Noen av disse trinnene fungerer bare på Android 9 eller nyere. Finn ut hvilken Android-versjon du har.

Pixel-batteriet lærer seg kontinuerlig atferden din og optimaliserer seg selv basert på hvordan du har brukt apper nylig. Når du konfigurerer en ny enhet, eller etter en tilbakestilling til fabrikkstandard, kan det ta noen uker før optimaliseringen når full effektivitet. For best mulig resultat bør du la Tilpasset batteri og batterioptimalisering være på.

Det er normalt at Pixel-telefonen har høyere batteriforbruk enn vanlig etter en programvareoppdatering. Dette skyldes at telefonen jobber hardt med å laste ned og optimalisere den nye programvaren og få alt i gang.

Hvis du fortsatt opplever uvanlig høyt batteriforbruk etter noen dager, kan du gi oss beskjed, så hjelper vi deg gjerne.

Slå utskrift på eller av for telefonen din

1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Tilkoblede enheter og så Tilkoblingsinnstillinger og så Utskrift.
  3. Trykk på en utskriftstjeneste.
  4. Slå utskriftstjenesten på eller av.

Legg til og bruk skrivere

Slik legger du til en utskriftstjeneste:

1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Tilkoblede enheter og så Tilkoblingsinnstillinger og så Utskrift
  3. Trykk på Legg til tjeneste.
  4. Legg inn informasjonen om skriveren.

Slik bruker du en utskriftstjeneste:

1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Tilkoblede enheter og så Tilkoblingsinnstillinger og så Utskrift
  3. Trykk på utskriftstjenesten.

For å administrere utskriftsinnstillingene, trykk på en skriver og så Mer Mer.

Skriv ut fra apper

Fremgangsmåten for utskrift avhenger av appen du vil skrive ut fra. Du kan ofte trykke på Meny og så Mer Mer og så  Del og så Skriv ut.

Ikke alle apper fungerer med utskrift. I apper som ikke kan skrive ut, kan du ta et bilde av appskjermen og deretter skrive ut bildet. Finn ut hvordan du tar skjermdumper