Afdrukken vanaf je apparaat

U kunt afdrukken vanuit bepaalde apps op uw telefoon. Als u wilt afdrukken vanaf uw telefoon, voegt u een printer toe die gegevens kan ontvangen via wifi of een mobiel netwerk.

Belangrijk: Sommige van deze stappen werken alleen in Android 9 en hoger. Meer informatie over hoe je je Android-versie checkt

De batterij van de Pixel leert je gedrag continu en optimaliseert zichzelf op basis van je meest recente app-gebruik. Als je een nieuw apparaat instelt of nadat je de fabrieksinstellingen hebt teruggezet, kan het een paar weken duren voordat de optimalisatie helemaal is doorgevoerd. Laat Aangepast batterijgebruik en Batterijoptimalisatie aanstaan voor de beste resultaten.

Het is normaal dat de batterij van je Pixel na een software-update wat sneller leegraakt dan normaal. Dit komt omdat de telefoon hard bezig is om de nieuwe software te downloaden en te optimaliseren en om alles in gebruik te nemen.

Als je na een paar dagen nog steeds een ongebruikelijk hoog batterijverbruik hebt, kun je ons dit laten weten. We helpen je graag verder.

Afdrukken in- of uitschakelen voor uw telefoon

1. Open de app Instellingen op je apparaat.
  2. Tik op Verbonden apparaten en dan Verbindingsvoorkeuren en dan Afdrukken.
  3. Tik op een afdrukservice.
  4. Zet de afdrukservice aan of uit.

Printers toevoegen en gebruiken

Zo voeg je een afdrukservice toe:

1. Open de app Instellingen op je apparaat.
  2. Tik op Verbonden apparaten en dan Verbindingsvoorkeuren en dan Afdrukken.
  3. Tik op Service toevoegen.
  4. Geef de printergegevens op.

Zo gebruik je een afdrukservice:

1. Open de app Instellingen op je apparaat.
  2. Tik op Verbonden apparaten en dan Verbindingsvoorkeuren en dan Afdrukken.
  3. Tik op de afdrukservice.

Als je afdrukinstellingen wilt beheren, tik je op een printer en dan Meer Meer.

Vanuit apps afdrukken

De manier waarop je afdrukt, is afhankelijk van de app die je gebruikt om af te drukken. Vaak kun je tikken op Menu en dan Meer Meer en dan Delen en dan Afdrukken.

Je kunt niet vanuit alle apps afdrukken. In apps waarmee je niet kunt afdrukken, kun je een foto van het scherm van de app maken en de foto vervolgens afdrukken. Meer informatie over hoe u een screenshot maakt