Tryk og betal med din Pixel-telefon

Du kan bruge Tryk og betal til at handle hos forhandlere, der accepterer kontaktløs betaling.

Vigtigt! Nogle af disse trin er kun relevante for Android 9 og nyere versioner. Se, hvordan du tjekker, hvilken Android-version du har.

Aktivér NFC (Near Field Communication)

Vigtigt! Hvis du ikke kan se indstillingen for NFC, har din telefon ikke NFC. Du kan derfor ikke bruge Tryk og betal.

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Forbundne enheder Og så Forbindelsespræferencer.
  3. Aktivér NFC.

Administrer apps, der bruger Tryk og betal

1. Sørg for, at Tryk og betal er aktiveret.
  2. Åbn den app, du vil bruge Tryk og betal i.
  3. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  4. Tryk på Apps og notifikationer efterfulgt af Avanceret efterfulgt af Standardapps.
  5. Tryk på Tryk og betal efterfulgt af Standardapp til betaling.
  6. Vælg din standardapp til betaling.

Tip! Dine betalingsapps vises kun i indstillingerne, hvis de fungerer sammen med Tryk og betal. Apps til pengeoverførsel fungerer ikke sammen med Tryk og betal. Du kan finde betalingsapps på websitet for Google Play eller i Play Butik-appen Google Play.

Åbn dine kort via afbryderknappen

Hvis du bruger Google Pay-appen til Tryk og betal, kan du trykke på afbryderknappen for at se dine Google Pay-betalingsmetoder og -kort på din startskærm. Du kan aktivere eller deaktivere kort via appen Indstillinger.

Vigtigt! Du skal have Google Pay installeret og konfigureret tjenesten til at åbne dine kort via afbryderknappen.

1. Åbn appen Indstillinger.
  2. Tryk på efterfulgt af System efterfulgt afBevægelser efterfulgt af Kort.
  3. Aktivér eller deaktiver Kort.

Få flere oplysninger om kort i Google Pay.

Deaktiver Tryk og betal

Vigtigt! Hvis du deaktiverer NFC, deaktiverer du også andre funktioner, der bruger NFC.

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Forbundne enheder Og så Forbindelsespræferencer.
  3. Deaktiver NFC
Tip! Du kan også åbne din betalingsapp og deaktivere Tryk og betal. Det er ikke alle betalingsapps, der understøtter denne mulighed.