Foretag kontaktløse betalinger med din Pixel-telefon

Du kan bruge Tryk og betal til at handle hos forhandlere, der tager imod kontaktløs betaling.

Vigtigt! Nogle af disse trin fungerer kun i Android 11 og nyere. Se, hvordan du tjekker din Android-version.

Aktivér NFC (Near Field Communication)

Vigtigt! Hvis du ikke kan se indstillingen for NFC, har din telefon ikke NFC. Du kan ikke bruge kontaktløs betaling.

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Forbundne enheder og derefter Forbindelsespræferencer og derefter NFC.
  3. Aktivér Brug NFC.
Tip! Du skal folde din enhed for at bruge kontaktløs betaling på Pixel Fold eller andre foldbare enheder.

Administrer apps, der anvender kontaktløs betaling

1. Sørg for, at Kontaktløse betalinger er aktiveret.
  2. Åbn den app, du vil bruge til kontaktløs betaling.
  3. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  4. Tryk på Forbundne enheder og derefter Forbindelsespræferencer og derefter NFC.
  5. Tryk på Kontaktløse betalinger og derefter Standardapp til betaling.
  6. Vælg din standardapp til betaling.

Tip! Dine betalingsapps vises kun i indstillingerne, hvis de understøtter kontaktløs betaling. Apps til pengeoverførsel understøtter ikke kontaktløs betaling.Du kan finde betalingsapps på websitet for Google Play eller i Play Butik-appen Google Play.

Løs problemer med uønsket kortlæsning, der blokerer kontaktløse betalinger

Hvis din app til kontaktløs betaling ikke fungerer, og dit batteri aflades hurtigt, skal du tjekke, om din telefon er tæt på et betalingskort eller en anden genstand med en NFC-chip. Hvis du f.eks. bruger et telefonetui med kortholder, og du har et betalingskort i, skal du fjerne etuiet for at se, om det løser problemet.

Hvis din telefons NFC-sensor er i nærheden af et betalingskort eller noget andet med en NFC -chip, forsøger telefonens sensor hele tiden at få forbindelse til den pågældende chip.

Vi anbefaler, at du bruger et etui, der er designet til telefonens model, også selvom et andet etui passer.

Se et diagram over din telefon for at finde ud af, hvor din telefons NFC-sensor er placeret.

Deaktiver kontaktløs betaling

Vigtigt! Hvis du deaktiverer NFC, deaktiverer du også andre funktioner, der bruger NFC.

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Forbundne enheder og derefter Forbindelsespræferencer og derefter NFC.
  3. Deaktiver Brug NFC
Tip! Du kan også åbne din betalingsapp og deaktivere kontaktløs betaling. Det er ikke alle betalingsapps, der understøtter denne mulighed.