Administrer sikkerheds- og privatlivsindstillinger på din Pixel-telefon

Du kan øge beskyttelsen af din telefon ved at opdatere dine sikkerheds- og privatlivsindstillinger. Se, hvordan du tjekker og administrerer din sikkerhedsstatus, i vores detaljerede vejledning.

Vigtigt!

Administrer dine sikkerhedsindstillinger

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Sikkerhed.
  3. Øverst kan du se sikkerhedsstatussen for din enhed og Google-konto. Hvis der er vigtige handlinger, du skal foretage for at beskytte din enhed eller dine konti, får du vist en advarselsmeddelelse.

Få indblik i din sikkerhedsstatus

Der blev ikke fundet nogen problemer: Der er ingen sikkerhedsproblemer på din enhed eller Google-konto.

Sikkerheden kan forbedres: Du har sikkerhedsanbefalinger.

Der er muligvis en sikkerhedsrisiko: Gennemgå sikkerhedsanbefalingerne, og træf foranstaltninger for at beskytte din konto eller enhed.

Der er en sikkerhedsrisiko: Der er kritiske sikkerhedsproblemer, som kræver din opmærksomhed. Gennemgå sikkerhedsanbefalingerne, og træf foranstaltninger for at beskytte din konto eller enhed.

Sikkerhedsindstillinger, du kan administrere

• Skærmlås
    Lås din telefon med en pinkode, et mønster eller en adgangskode. Se, hvordan du konfigurerer en skærmlås.
  • Ansigtslås og oplåsning med fingeraftryk
    Brug dit fingeraftryk eller ansigt til at låse din telefon op og godkende køb. Se, hvordan du konfigurerer oplåsning med fingeraftryk eller ansigtslås.
  • Google Sikkerhedstjek
    Gennemgå de enheder, hvor du er logget ind, dine gemte adgangskoder, din seneste aktivitet og meget mere, der er relateret til din Google-konto.
  • Systemopdatering til Google Play
    Søg efter opdateringer til dit Android-operativsystem.

Avancerede sikkerhedsindstillinger

• Smart Lock
    Indstil din enhed til at forblive låst op under visse omstændigheder. Se, hvordan du aktiverer Smart Lock.
  • Apps til enhedsadministration
    Find eller fjern apps, der kan administrere din telefon.
  • SIM-kortlås:
    Tillad kun adgang til din enhed med en pinkode.
  • Kryptering og loginoplysninger
    Hvis din telefon ikke er krypteret som standard, kan du se, hvordan du krypterer data på din telefon. Se, hvordan du tilføjer eller fjerner certifikater, hvis du vil administrere certifikater.
  • Underretninger om mistænkelige beskeder
    Få underretninger om sms-beskeder, der muligvis indeholder en mistænkelig anmodning, et falsk link eller potentielt svindelindhold.
  • Trust agents
    Lad din enhed bruge automatiske oplåsningsmuligheder som f.eks. Sikre steder eller Voice Match. Se, hvordan du aktiverer automatisk oplåsning.
  • Appfastgørelse
    Du kan fastgøre en skærm for at bevare visningen, indtil du frigør skærmen. Se, hvordan du fastholder skærme.
  • Bekræftelse ved sletning af SIM-kort
    Bekræft din identitet, før du sletter et downloadet SIM-kort.
  • Open source-licenser
    Se de open source-licenser fra Android, der er knyttet til din enhed.

Beskyttelse af arbejdsprofil

Hvis du bruger en arbejdsprofil på din enhed, kan du også administrere følgende indstillinger:

• Brug én lås: Brug den samme skærmlås som den, du bruger til din personlige konto, på denne enhed.
  • Lås til arbejdsprofil: Konfigurer en anden skærmlås end den, du bruger til din personlige konto, på denne enhed.
  • Ansigtslås og oplåsning med fingeraftryk: Tillad kun adgang til din arbejdsprofil, når enheden låses op med din ansigtslås eller via oplåsning med fingeraftryk.

Administrer dine privatlivsindstillinger

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Privatliv.

Privatlivsindstillinger, du kan administrere

• Privatlivspanel
    Vis, hvilke apps der har brugt tilladelser for nylig.
  • Tilladelsesadministrator
    Administrer appadgang til dine data.
  • Kameraadgang
    Administrer kameraadgang for alle apps og tjenester.
  • Mikrofonadgang
    Administrer mikrofonadgang for alle apps og tjenester.
  • Vis adgangskoder
    Du kan se, hvad du indtaster, så du nemmere kan bruge mere komplekse og sikre adgangskoder.
  • Notifikationer på låseskærmen
    Vælg, hvilke notifikationer der skal vises på låseskærmen.
  • Private Compute Core
    Få forslag baseret på de brugere, de apps og det indhold, du interagerer med. Få flere oplysninger om enhedsindlæring.
  • Tilpas med appdata
    Tillad, at apps kan sende indhold til Android-systemet.
  • Vis adgang til udklipsholder
    Vis en meddelelse, når apps får adgang til tekst, billeder eller andet indhold, du har kopieret.
  • Autofyld-tjeneste fra Google
    Administrer gemte adgangskoder, betalingskort og adresser.
  • Google Lokationshistorik
    Gem de steder, du besøger med din enhed.
  • Aktivitetsadministration
    Vælg, hvilke aktiviteter og oplysninger Google må gemme.
  • Annoncer
    Tilpas annoncer, og administrer dit annoncerings-id.
  • Brug og diagnostik
    Del data for at hjælpe med at forbedre Android.