Gestionar la configuració de seguretat i privadesa en un telèfon Pixel

Pots millorar la protecció del telèfon actualitzant-ne la configuració de seguretat i privadesa. Obtén informació sobre com pots comprovar i gestionar el teu estat de seguretat amb el nostre tutorial pas a pas.

Important:

Gestionar la configuració de seguretat

1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca Seguretat.
  3. A la part superior, veuràs l'estat de seguretat del dispositiu i del teu Compte de Google. Si s'han de prendre mesures importants per protegir el dispositiu o els comptes, es mostrarà un missatge d'advertiment.

Informació sobre l'estat de seguretat

No s'ha trobat cap problema: no hi ha cap problema de seguretat al dispositiu ni al teu Compte de Google.

La seguretat es pot millorar: tens recomanacions de seguretat.

És possible que la seguretat estigui en perill: revisa les recomanacions de seguretat i pren les mesures necessàries per protegir el teu compte o dispositiu.

La seguretat està en perill: hi ha problemes de seguretat greus que requereixen la teva atenció. Revisa les recomanacions de seguretat i pren les mesures necessàries per protegir el teu compte o dispositiu.

Opcions de configuració de seguretat que pots gestionar

Configuració de seguretat avançada

Seguretat del perfil de treball

Si utilitzes un perfil de treball al dispositiu, també pots gestionar aquestes opcions de configuració:

• Utilitza un sol bloqueig: utilitza el mateix bloqueig de pantalla del dispositiu que el teu compte personal en aquest dispositiu.
  • Bloqueig del perfil de treball: configura un bloqueig de pantalla diferent del teu compte personal en aquest dispositiu.
  • Desbloqueig facial i amb empremta digital per a la feina: accedeix al teu perfil de treball només desbloquejant el dispositiu amb la cara o l'empremta digital.

Gestionar la configuració de privadesa

1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca Privadesa.

Opcions de configuració de privadesa que pots gestionar

• Tauler de privadesa
    Mostra quines aplicacions han utilitzat permisos fa poc.
  • Gestor de permisos
    Controla l'accés de les aplicacions a les teves dades.
  • Accés a la càmera
    Controla l'accés a la càmera de tots els serveis i aplicacions.
  • Accés al micròfon
    Controla l'accés al micròfon de tots els serveis i aplicacions.
  • Mostra les contrasenyes
    Veure el text que introdueixes et pot ajudar a fer servir contrasenyes més complexes i segures.
  • Notificacions a la pantalla de bloqueig
    Decideix quines notificacions vols que es mostrin a la pantalla de bloqueig.
  • Private Compute Core
    Obtén suggeriments basats en les persones, les aplicacions i el contingut amb què interacciones. Obtén més informació sobre l'aprenentatge del dispositiu.
  • Personalitza amb dades de les aplicacions
    Permet que les aplicacions enviïn contingut al sistema Android.
  • Mostra l'accés al porta-retalls
    Mostra un missatge quan les aplicacions accedeixen al text, a les imatges o a qualsevol altre contingut que hagis copiat.
  • Emplenament automàtic de Google
    Gestiona les contrasenyes, les targetes de crèdit i les adreces desades.
  • Historial d'ubicacions de Google
    Desa els llocs on vas amb el teu dispositiu.
  • Controls d'activitat
    Selecciona les activitats i la informació que permets que Google desi.
  • Anuncis
    Personalitza els anuncis i gestiona el teu identificador de publicitat.
  • Ús i diagnòstic
    Comparteix dades per millorar Android.