Sjekk batterinivået på Pixel-telefonen din

Du kan se hvor mye batteri som er igjen på telefonen din. Når telefonen lader, kan du se hvor lenge det er igjen før batteriet er fulladet.

Viktig: Noen av disse trinnene fungerer bare på Android 9 eller nyere. Finn ut hvilken Android-versjon du har.

Pixel-batteriet lærer seg kontinuerlig atferden din og optimaliserer seg selv basert på hvordan du har brukt apper nylig. Når du konfigurerer en ny enhet eller tilbakestiller en enhet til fabrikkstandard, kan det ta noen uker før optimaliseringen når full effektivitet. Du får best resultat ved å la tilpasset batteri og batterioptimalisering være påslått.

Det er normalt at Pixel-batteriet tappes litt mer enn vanlig etter en programvareoppdatering. Dette skyldes at telefonen jobber hardt med å laste ned og optimalisere den nye programvaren og få alt i gang.

Hvis du fortsatt opplever uvanlig høyt batteriforbruk etter noen dager, kan du gi oss beskjed, så hjelper vi deg gjerne.

Vis batteriprosenten i statusfeltet

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Batteri.
  3. Slå på Batteriprosent.

Sjekk batterilevetiden og -bruken

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Du ser hvor mye batteri du har igjen, og omtrent hvor lenge batteriet kommer til å vare, under Batteri.
  3. Trykk på Batteri for å få mer informasjon.
    • Trykk på Batteribruk for å få mer informasjon om batteribruken.
      • Diagrammet viser batterinivået siden siste fullading.
    • For å se batteribruk etter app, trykk på Se etter apper.
      • Du kan trykke på navnet til en app i listen for å gå gjennom eller endre hvordan den bruker batteri.
      • Vi anbefaler at du lar batterioptimalisering være på for alle apper.
      • For enkelte apper kan du begrense batteribruken i bakgrunnen.
    • For å se batteribruken etter systemfunksjon, trykk på Se etter system.
Tips: Avrunding kan føre til at summen av de oppførte verdiene ikke blir 100 %.

Se hvor lenge det er til batteriet er fulladet

1. Sett telefonen til lading. Vent et øyeblikk før du sjekker hvor fort den lades.
  2. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  3. Du ser hvor mye batteri du har igjen, og hvor lang tid det tar før batteriet er fulladet, under «Batteri».

Finn ut mer om lading av telefonen din.

Legg til batterimodulen på startskjermen

Du kan bruke batterimodulen til å sjekke batteriinformasjonen for Pixel-telefonen og tilkoblede enheter i nærheten.

Viktig: Batterimodulen er tilgjengelig på Android 12 eller nyere og fungerer med enheter som rapporterer batteriinformasjon via Bluetooth eller Googles Rask sammenkobling-tjeneste. Finn ut hvilken Android-versjon du har.

Slik legger du til batterimodulen:

1. Trykk og hold på et tomt område på en startskjerm.
  2. Trykk på Moduler.
  3. Trykk på Batteri.
  4. Trykk og hold på batterimodulen.
  5. Dra modulen dit du vil ha den. Løft fingeren.
  6. For å endre størrelse på modulen, dra prikkene.
  7. Trykk utenfor modulen når du er ferdig.