Compartir fitxers i enllaços d'un telèfon Pixel amb telèfons Android que tinguis a prop

Pots utilitzar el Bluetooth, la Wi‑Fi o l'NFC per compartir contingut amb altres dispositius que estiguin a prop teu. Pots compartir contingut com ara fotos, vídeos, documents i enllaços.

Important: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 6.0 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

Activar o desactivar l'opció per compartir

1. Assegura't que el Bluetooth i la ubicació estiguin activats al telèfon o a la tauleta.
  2. Obre l'aplicació Configuració del dispositiu.
  3. Toca Dispositius connectats A continuació, Preferències de connexió A continuació, Compartició Nearby.
  4. Activa o desactiva l'opció Visibilitat del dispositiu.

Compartir contingut amb una altra persona

1. Obre el contingut, com ara una foto o una pàgina web de qualsevol aplicació.
    • Quick Share no té cap límit pel que fa a la mida del contingut o el nombre de fitxers, però és possible que l'aplicació des d'on comparteixes el contingut sí que en tingui.
  2. Toca Comparteix Comparteix i, a continuació, Quick Share .
  3. Assegura't que el dispositiu amb què vols compartir contingut sigui a prop.
  4. Toca el dispositiu amb què vols compartir el contingut.
    • Si no trobes el dispositiu, comprova que tingui configurada l'opció "Qui pot compartir amb tu" i que tingui la pantalla desbloquejada.
  5. Espera que l'altre dispositiu accepti la sol·licitud de compartició.
    • Per cancel·lar una transferència en curs, torna a tocar el mateix dispositiu.
  6. Durant la transferència:
    • Pots sortir de la pantalla i la transferència continuarà.
    • Rebreu una notificació a la safata de notificacions quan surtis de la pantalla d'enviament. Pots comprovar l'estat, cancel·lar o tornar a la pantalla de transferència des d'aquesta notificació.
  7. Per seleccionar diversos receptors, pots tocar més d'un dispositiu.
    • A causa de restriccions tècniques, la compartició simultània només és compatible amb determinats models de dispositiu.
    • En altres casos, les transferències es posaran a la cua i els destinataris que seleccionis més tard rebran la sol·licitud de transferència quan es completin les transferències anteriors.

Obtenir contingut d'una altra persona

1. Comprova que hagis seleccionat l'opció de configuració correcta per a "Qui pot compartir contingut amb tu".
  2. Activa el Bluetooth Bluetooth.
    • Assegura't que la pantalla estigui desbloquejada quan rebis contingut d'una altra persona.
  3. Espera que aparegui una notificació emergent que t'indicarà qui vol compartir i quin contingut vol compartir amb tu.
  4. Selecciona Accepta o Rebutja.

Triar qui pot compartir contingut amb tu

1. Des de la part superior de la pantalla, llisca cap avall.
  2. Toca Compartició Nearby .
    • Si no trobes la funció Compartició Nearby , toca Edita Edita. A continuació, arrossega Compartició Nearby a la configuració ràpida.
  3. Tria l'opció que vulguis:
    • Visibilitat del dispositiu: el dispositiu només és visible si aquesta opció està activada.
    • Tothom: el dispositiu és visible per a tothom que sigui a prop mentre la pantalla està activada i desbloquejada.
    • Contactes: el dispositiu és visible per als teus contactes propers mentre la pantalla està activada i desbloquejada. Pots fer que el dispositiu sigui visible per a tots els contactes o bé seleccionar contactes concrets.
    • Els teus dispositius: el dispositiu és visible per als dispositius amb el mateix Compte de Google.

Solucionar problemes a l'hora de compartir contingut

Si proves de compartir o rebre contingut però no funciona, prova de seguir aquests passos:

• Al dispositiu del receptor, llisca cap avall des de la part superior de la pantalla perquè el telèfon o la tauleta siguin visibles. A la configuració ràpida, toca Quick Share .
  • Comprova si el Bluetooth està activat en tots dos dispositius.
  • Comprova si la ubicació està activada en tots dos dispositius.
  • Apropa els dispositius a una distància màxima de 30 cm.
  • Activa i desactiva el mode d'avió.
  • Espera fins que no hi hagi ningú més compartint contingut amb l'altre dispositiu.
  • Si el dispositiu té Android 12 o una versió anterior, comprova si la ubicació està activada.
  • Apaga el dispositiu i torna'l a engegar.