Åtgärda problem med batteriet i en Pixel-telefon

Du kan kontrollera batteriets prestanda på Pixel 6 och senare, inklusive Pixel Fold, för att

• maximera batteritiden
  • se om batteriet behöver bytas ut.

Hitta batteridiagnostik

Obs! Batteridiagnostik är tillgänglig på Pixel 6 eller senare, inklusive Pixel Fold.

1. Öppna appen Inställningar på telefonen.
  2. Tryck på Batteri följt av Batteridiagnostik.

Maximera batteriets prestanda

• Uppdatera till den senaste versionen av Android-programvaran.
  • Använd smart laddning.
  • Förvara Pixel-telefonen i en torr miljö i rumstemperatur.
Vilken information delas med Google?

Om du delar diagnostisk information om enheten och batteriet kan enheten skicka information som

• dina kontouppgifter
  • telefonens IMEI-kod
  • telefonens modellnamn (till exempel Pixel 8 eller Pixel 8 Pro)
  • id-nummer för användarsessionen
  • information om vissa inställningar, t.ex. anpassad ljusstyrka, Smooth Display och mörkt tema
  • signaler om batterihälsan
  • signaler om laddningsstatus
  • information om appens batteriförbrukning om du beviljar behörighet genom att markera kryssrutan.