Problemen met de batterij van je Pixel-telefoon oplossen

Je kunt de batterijprestaties van de Pixel 6 en hoger, waaronder de Pixel Fold, checken om:

• de levensduur van de batterij te maximaliseren,
  • te bepalen wanneer je de batterij moet vervangen.

Batterijdiagnose zoeken

Belangrijk: Batterijdiagnose is beschikbaar op de Pixel 6 en hoger, waaronder de Pixel Fold.

1. Open de app Instellingen op de telefoon.
  2. Tik op Batterij en dan Batterijdiagnose.

De prestaties van de batterij maximaliseren

• Update naar de nieuwste versie van de Android-software.
  • Gebruik Aangepast opladen.
  • Bewaar je Pixel-telefoon in een droge omgeving bij kamertemperatuur.
Welke informatie wordt gedeeld met Google

Als je Apparaat- en batterijdiagnose deelt, kan je apparaat informatie sturen zoals:

• je accountgegevens,
  • de IMEI van je telefoon,
  • de modelnaam van je telefoon (zoals Pixel 8 of Pixel 8 Pro),
  • een ID-nummer van een gebruikerssessie,
  • informatie over bepaalde instellingen, zoals Aanpasbare helderheid, Smooth Display en Donker thema,
  • signalen voor de batterijconditie,
  • signalen voor de oplaadstatus,
  • informatie over het batterijgebruik van de app, als je het selectievakje aanvinkt om rechten te verlenen.