Je instellingen voor Telefoon checken om gemiste gesprekken te voorkomen

Beheer de instellingen van de app Telefoon om te zorgen dat je geen telefoontjes mist.

Instellingen voor geluid en trillen beheren

Zo kun je het volume voor telefoongesprekken en meldingen wijzigen:

1. Druk op de Volume-knop op je telefoon.
  2. Tik aan de rechterkant op Meer Meer.
  3. Schuif onder Volume ringtone en meldingen het volume naar het gewenste niveau.

Zo check je je instellingen voor trillen en dempen:

1. Druk op de Volume-knop op je telefoon.
  2. Tik rechts (boven de schuifregelaar) op Bellen Beltoonvolume.
    • Tik op Trillen Trillen om de trilfunctie aan of uit te zetten.
    • Tik op Geluid uitzetten Dempen om het geluid uit of aan te zetten.

Meer informatie over hoe je de instellingen voor volume, geluid en trillen wijzigt op je Pixel-telefoon

De instellingen voor Niet storen checken

Checken of Niet storen uitstaat
  1. Swipe omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.
  2. Check of Niet storen Niet storen uitstaat.

Meer informatie over hoe je de functie uitzet of de instellingen wijzigt om meldingen toe te staan

Vooraf ingestelde schema's voor Niet storen verwijderen
  1. Open de app Instellingen op je telefoon.
  2. Tik op Geluid en trillen en dan Niet storen en dan Schema's.
  3. Tik naast het vooraf ingestelde schema op Instellingen Instellingen en dan Verwijderen Verwijderen en dan Verwijderen.
De instellingen van de Bedtijdstand checken
Zorg dat Niet storen niet automatisch aangaat als je de Bedtijdstand gebruikt. Zo zet je dit uit:
  1. Open de app Instellingen op je telefoon.
  2. Tik op Digitaal welzijn en ouderlijk toezicht.
  3. Tik onder Telefoongebruik beperken op Bedtijdstand en dan Aanpassen.
  4. Zet 'Niet storen' voor bedtijdstand uit onder Als de bedtijdstand aanstaat.
De instellingen van de rijstand checken
Zorg dat Niet storen niet automatisch aangaat als je rijdt. Zo zet je dit uit:
  1. Open de app Instellingen op je telefoon.
  2. Tik op Geluid en trillen en dan Niet storen en dan Schema's.
  3. Tik naast Rijstand op Instellingen Instellingen en dan Automatisch aanzetten.
  4. Zet Als rijden wordt waargenomen uit.

Je instellingen voor gebaren checken

Je kunt bepaalde gebaren aan- en uitzetten voor interactie met je telefoon.

Active Edge (Pixel 2-4)
Check of je inkomende gesprekken niet op stil hebt gezet door in je telefoon te knijpen met Active Edge. Meer informatie over hoe je Active Edge kunt gebruiken

Gesprekken niet meer op stil zetten als je Active Edge gebruikt

1. Open de app Instellingen.
  2. Tik op Systeem en dan Gebaren en dan Active Edge.
  3. Zet Knijpen om telefoon op stil te zetten uit.

Wijzigen hoe hard je knijpt voor Active Edge

1. Open de app Instellingen.
  2. Tik op Systeem en dan Gebaren en dan Active Edge.
  3. Verplaats de lijn Knijpgevoeligheid naar links of rechts.
Omdraaien voor Sst (Pixel 4a en hoger, waaronder Fold)
Houd je telefoon met het scherm naar boven om de functie 'Omdraaien voor Sst' aan te laten staan en het geluid van je inkomende gesprekken niet meer te dempen.

Checken of 'Omdraaien voor Sst' uitstaat

1. Open de app Instellingen op je telefoon.
  2. Tik op Systeem en dan Gebaren en dan Omdraaien voor Sst.
  3. Zet Omdraaien voor Sst uit.

Je instellingen voor meldingen en gespreksscreening beheren

Meldingen van de app Telefoon aanzetten
Check of je meldingen niet worden geblokkeerd in de apparaatinstellingen:
  1. Open de app Instellingen op je telefoon.
  2. Tik op Apps en dan Alle apps en dan Telefoon.
  3. Zet Alle meldingen van Telefoon aan.
Je instellingen voor Gespreksscreening checken (Pixel 4a en hoger, waaronder Fold)
Tip: Gespreksscreening is alleen beschikbaar in de Verenigde Staten voor gebruikers die in aanmerking komen.
  1. Open de app Telefoon telefoon.
  2. Tik op Meer Meeren dan Instellingen en dan. Beller-ID en spam.
  3. Check of 'Beller- en spam-ID bekijken' aanstaat.
Geblokkeerde nummers checken
  1. Open de app Telefoon telefoon.
  2. Tik op Meer Meer en dan Instellingen en dan Geblokkeerde nummers.
  3. Zorg dat het telefoonnummer waarvan je een gesprek wilt krijgen niet in de lijst staat.