Finn IMEI og andre ID-numre for Pixel-telefoner

For å bruke et mobilnettverk må telefonen ha et IMEI-nummer (International Mobile Equipment Identity). For å bruke et e-SIM-kort må telefonen også ha et EID-nummer (Embedded Identity Document). Når du konfigurerer et nytt SIM-kort, må du kanskje oppgi telefonens IMEI 1, IMEI 2- eller EID-nummer til operatøren.

Finn ut mer om IMEI 1 og IMEI 2

Pixel-telefoner som kan bruke både e-SIM-kort og SIM-kort, har to IMEI-numre – ett for hver type SIM-kort. Finn ut hvilke Pixel-telefoner som bruker begge typer SIM-kort.

Hvis du har to IMEI-numre, er IMEI 1 vanligvis knyttet til det første SIM-kortet du har konfigurert med telefonen. Kontakt mobiloperatøren din for å bekrefte.

Hvis du har Pixel 3a eller en nyere Pixel-telefon, kan du bruke to SIM-kort: ett fysisk SIM-kort og ett e-SIM-kort. Du kan velge hvilket SIM-kort du vil bruke til hvilken handling, for eksempel meldinger eller ringing. Dette alternativet kalles Dual SIM Dual Standby (DSDS).

Finn telefonens IMEI-numre

Sjekk

• telefonesken
  • telefonens SIM-kortskuff
  • Innstillinger-appen på telefonen
    • Trykk på Om telefonen og finn «IMEI».
  • Google Finn enheten min.
    1. Trykk på telefonen din øverst til venstre.
    2. Trykk på Informasjon Informasjon.

For å gi deg et e-SIM-kort slik at du kan bruke Dual SIM Dual Standby (DSDS), kan operatøren be deg om telefonens IMEI 2. Slik finner du IMEI 2:

1. Slå på DSDS. Finn ut hvordan du slår på DSDS.
  2. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  3. Trykk på Om telefonen.
  4. Finn «IMEI (SIM-spor 2)».

Finn telefonens EID-nummer

For å finne telefonens IMEI-nummer, sjekk

• telefonesken
  • i Innstillinger-appen på telefonen:
    • Trykk på Om telefonenog så SIM-status. Finn «EID».

Slik finner du QR-koden for telefonens EID-nummer:

1. Åpne Innstillinger-appen.
  2. Trykk på Nettverk og internett.
  3. Ved siden av «Mobilnettverk» trykker du på Legg til Legg til og så Vil du laste ned et SIM-kort i stedet?.
  4. Trykk på Neste og så Aktiverer du i en butikk?.