Lad andre enheter med Pixel

Bruk batterideling til trådløs lading av telefoner og tilbehør som er Qi-sertifisert, for eksempel Pixel Buds eller Pixel 5–7 Pro, unntatt 6a og 7a. Sett tilbehøret eller den andre telefonen på baksiden av telefonen for å lade.

Over tid kan batteriet i Pixel-telefonen bli dårligere på grunn av bruksmønstre, temperatur og alder. For å forlenge batterilevetiden kan noen Pixel-telefoner justere ladingen automatisk for å håndtere enhets- og batteritemperaturer. I noen tilfeller kan dette føre til tregere lading.

Slik fungerer batterideling

Viktig: For å lade enheter med batterideling må enhetene fungere med Qi-kompatibel trådløs lading og være plassert riktig på Pixel 5–7 Pro, unntatt 6a og 7a. Når du legger enheten på baksiden av telefonen, kan du se på plasseringsdiagrammet på telefonskjermen.

Viktig: Før du lader telefonen trådløst, må du fjerne eventuelt tilbehør av metall eller med magneter fra baksiden av telefonen, som Apple MagSafe, PopSockets eller ringholdere.

Slå på batterideling

Telefonen viser at den deler batteriet, og nåværende batterinivå.

Du kan angi hva telefonens batterinivå skal være for at batterideling slås av – fra 10 % til 50 %. Du kan ikke bruke batterideling når telefonens batterinivå er under det nivået.

Slik slår du på batterideling:

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Batteri og så Batterideling.

Tips: Du kan også legge til batterideling i hurtiginnstillingene. Finn ut mer om hurtiginnstillinger.

Batterideling slås av når telefonen

• starter trådløs lading, for eksempel når den er på Pixel Stand
  • ikke registrerer at den lader en annen enhet etter 30 sekunder
  • registrerer at den mottakende enheten er fulladet
  • når en høy temperatur
  • registrerer at overføring av strøm ikke går bra på grunn av dårlig plassering, et tykt deksel eller andre problemer
  • slår på batterisparing