Google Assistantin kanssa keskusteleminen Pixel 4:llä ja uudemmilla versioilla

Voit keskustella Pixel 4:llä eikä sinun tarvitse sanoa "Ok Google" ennen jokaista kysymystä tai komentoa. Lue, miten voit keskustella jaetuilla laitteilla.

What you need

Jotta voit keskustella Google Assistantin kanssa, sinulla täytyy olla Pixel 4. Lisäksi

Turn on Continued Conversation

Important: Continued Conversation only applies to your current device. Learn about conversations on speaker or Smart Display.

1. Sano "Ok Google, avaa Assistantin asetukset".
  2. Valitse "Kaikki asetukset" ‑kohdasta Jatkuva keskustelu.
  3. Laita jatkuva keskustelu päälle.

Have a conversation

1. Sano puhelimella "Ok Google" ja kysy jotain tai sano komento.
  2. Kuuntele vastaus.
  3. Voit jatkaa keskustelua kysymällä jotain muuta tai sanomalla komennon.
Tip: Assistant glows at the bottom of your screen while it listens.

End the conversation

Voit lopettaa keskustelun tekemällä jotain seuraavista:

• Sano:
    • "Kiitos."
    • "Kiitos, Google."
    • "Olen valmis."
  • Napauta näytön alareunasta hohtavaa Assistantia.
  • Pyyhkäise alaspäin vastauskortin yläpuolelta.
  • Aseta puhelin pöydälle.

How Google Assistant knows the conversation is continuing

Kun jatkuva keskustelu on päällä, Google Assistant kuuntelee jatkokysymyksiä noin 10 sekunnin ajan. Se havaitsee, jatkatko keskustelua, ääni- ja anturisignaalien (esim. puheen, gyroskoopin, kiihdytyksen ja rotation sensors ‑ominaisuuden) avulla.

Anturisignaalit käsitellään laitteellasi. Jos havaitsemme, että keskustelu jatkuu, audio saatetaan lähettää Googlen palvelimille, jotta voit saada vastauksen. Katso Omat tapahtumat ‑sivulta, mitä dataa tallennetaan.

Jos äänitallenteet ovat käytössä, tapahtumiasi voidaan käyttää äänentunnistustekniikoiden kehittämiseen. Jos haluat muuttaa asetuksia, valitse Google Assistantille jaettavat tiedot.