Om du behöver hjälp med Kamera på en annan telefon än Pixel besöker du hjälpcentret för Kamera från Google.

Radera, spara eller hitta foton eller videor på en Pixel-telefon

Du kan radera, spara eller hitta ett foto eller en video på Pixel-telefonen med Google Foto.

Radera foton och videor

1. Öppna Google Foto-appen Foto på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Logga in på Google-kontot.
  3. Tryck länge på fotot eller videon som du vill flytta till papperskorgen. Du kan välja flera objekt.
  4. Tryck på Papperskorgen Radera högst upp.

Obs!

• Om du raderar ett foto eller en video som har säkerhetskopierats i Google Foto finns det kvar i papperskorgen i 60 dagar.
  • Om du raderar något från Android-enheten utan att det har säkerhetskopierats finns det kvar i papperskorgen i 60 dagar.
  • Om du ser ett foto eller en video i Google Foto som du tror att du har raderat kan det/den finnas på ett flyttbart minneskort. Radera fotot eller videon med enhetens galleriapp.

Ladda ned dina foton eller videor

1. Öppna Google Foto-appen Foto på din telefon eller surfplatta med Android.
  2. Välj ett foto eller en video.
  3. Tryck på Mer Mer följt av Ladda ned.

Hitta foton och videor

När du har aktiverat säkerhetskopiering sparas fotona på photos.google.com. Läs mer om hur du kontrollerar inställningarna för säkerhetskopiering.

Så här hittar du dina foton:

1. Öppna Google Foto-appen Foto
  2. Tryck på Foton.