Hvis du har brug for hjælp med et kamera på en anden enhed end en Pixel-telefon, kan du gå til Hjælp til Kamera fra Google

Slet, gem eller find et billede eller en video på din Pixel-telefon

Du kan slette, gemme eller finde et billede eller en video via Google Fotos på din Pixel-telefon.

Slet billeder og videoer

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Hold fingeren nede på det billede eller den video, du vil flytte til papirkurven. Du kan vælge flere elementer.
  4. Tryk på Papirkurv Slet øverst.

Vigtigt!

• Hvis du sletter et billede eller en video, der er sikkerhedskopieret i Google Fotos, bliver elementet liggende i papirkurven i 60 dage.
  • Hvis du sletter et element fra din Android-enhed, som ikke er sikkerhedskopieret, bliver elementet liggende i papirkurven i 60 dage.
  • Hvis du kan se et billede eller en video i Google Fotos, som du mener, du har slettet, ligger elementet muligvis på et flytbart hukommelseskort. Du kan slette elementet via appen Galleri på din enhed.

Download dine billeder eller videoer

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Vælg et billede eller en video.
  3. Tryk på Mere Mere og derefter Download.

Find dine billeder og videoer

Når du aktiverer backup, gemmes dine billeder på photos.google.com. Se, hvordan du tjekker dine indstillinger for backup.

Sådan finder du dine billeder:

1. Åbn appen Google Fotos Fotos
  2. Tryk på Fotos.