Si necessites assistència per a l'aplicació Càmera en un telèfon que no sigui Pixel, visita el Centre d'ajuda de Càmera de Google.

Suprimir, desar o cercar una foto o un vídeo en un telèfon Pixel

Amb Google Fotos, pots suprimir, desar o cercar una foto o un vídeo al telèfon Pixel.

Suprimir fotos i vídeos

1. Obre l'aplicació Google Fotos Fotos al telèfon o a la tauleta Android.
  2. Inicia la sessió al teu Compte de Google.
  3. Mantén premut un vídeo o una foto que vulguis moure a la paperera. Pots seleccionar diversos elements.
  4. A la part superior, toca Paperera Delete .

Important:

• Si suprimeixes una foto o un vídeo de què s'ha creat una còpia de seguretat a Google Fotos, es conservarà a la paperera durant 60 dies.
  • Si suprimeixes un element del dispositiu Android sense que se n'hagi creat una còpia de seguretat, es conservarà a la paperera durant 60 dies.
  • Si veus una foto o un vídeo a Google Fotos que creies haver suprimit, és possible que es trobi a la targeta de memòria extraïble. Per suprimir-lo, utilitza l'aplicació de galeria del dispositiu.

Baixar fotos o vídeos

1. Obre l'aplicació Google Fotos Fotos al telèfon o a la tauleta Android.
  2. Selecciona una foto o un vídeo.
  3. Toca Més Més i, a continuació, Baixa.

Cercar les fotos i els vídeos

Quan activis la còpia de seguretat, les teves fotos s'emmagatzemaran a photos.google.com. Obtén informació sobre com pots consultar la configuració de la còpia de seguretat.

Per cercar les teves fotos, fes el següent:

1. Obre l'aplicació Google Fotos Fotos
  2. Toca Fotos.