Si necessites assistència per a l'aplicació Càmera en un telèfon que no sigui Pixel, visita el Centre d'ajuda de Càmera de Google.

Solucionar problemes de l'aplicació Càmera en un telèfon Pixel

Per resoldre els problemes relacionats amb la càmera, pots fer servir el nostre flux d'autoajuda.

Important: Pixel 6 Pro i Pixel 7 Pro tenen una càmera més gran que utilitza components addicionals per enfocar ràpidament. Si sacseges el telèfon, pot ser que la càmera faci un petit soroll. Aquest comportament és normal i esperat. Al telèfon Pixel 6 és possible que sentis aquest soroll a la càmera principal.

To get camera help, activate Google Assistant on your Pixel 8 and Pixel 8 Pro and say, "I'm having issues with my camera." Learn more about Pixel support on Assistant.

Pas 1: netejar l'objectiu i el làser de la càmera

Important: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 8.0 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

Neteja l'objectiu i el sensor làser de la càmera passant-hi un drap suau i net per sobre amb cura.

• Si les fotos i els vídeos es veuen borrosos o la càmera no enfoca bé, prova de netejar-ne l'objectiu.
  • Si el telèfon té un sensor làser, neteja'l també. Comprova on tenen l'objectiu i el sensor el telèfon Pixel o el dispositiu Nexus.

Consell: la càmera et pot avisar si detecta que l'objectiu és brut. Obtén informació sobre com pots desactivar els avisos d'objectiu brut.

Pas 2: reiniciar el telèfon
  1. Apaga el telèfon.
    • En un Pixel 5a i models anteriors: mantén premut el botó d'engegada durant uns quants segons. A continuació, toca Apaga Engegada a la pantalla.
    • En un Pixel 6 i models posteriors (inclòs Pixel Fold): per apagar el telèfon, mantén premuts els botons d'engegada i d'apujar el volum durant uns quants segons. A continuació, toca Apaga Engegada a la pantalla.
  2. Després d'apagar el telèfon, mantén premut el botó d'engegada fins que es torni a engegar.
Pas 3: esborrar la memòria cau de l'aplicació Càmera
  1. Apaga el telèfon.
    • En un Pixel 5a i models anteriors: mantén premut el botó d'engegada durant uns quants segons. A continuació, toca Apaga Engegada a la pantalla.
    • En un Pixel 6 i models posteriors (inclòs Pixel Fold): per apagar el telèfon, mantén premuts els botons d'engegada i d'apujar el volum durant uns quants segons. A continuació, toca Apaga Engegada a la pantalla.
  2. Després d'apagar el telèfon, mantén premut el botó d'engegada fins que es torni a engegar.
Pas 4: actualitzar les aplicacions

Per comprovar si hi ha cap actualització disponible per a l'aplicació Càmera:

1. Obre l'aplicació Google Play Store Google Play.
  2. A la part superior dreta, toca la icona de perfil.
  3. Toca Gestiona les aplicacions i els dispositius.
  4. A "Actualitzacions disponibles", instal·la les actualitzacions disponibles per a Càmera Pixel.

Per comprovar si hi ha alguna actualització del sistema Android disponible:

1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca Sistema.
  3. Toca Actualitzacions de programari.
  4. Toca Actualització del sistema.
  5. Toca Comprova actualitzacions.
Pas 5: comprova si altres aplicacions són la causa del problema
  1. Apaga el telèfon.
    • En un Pixel 5a i models anteriors: mantén premut el botó d'engegada durant uns quants segons. A continuació, toca Apaga Engegada a la pantalla.
    • En un Pixel 6 i models posteriors (inclòs Pixel Fold): per apagar el telèfon, mantén premuts els botons d'engegada i d'apujar el volum durant uns quants segons. A continuació, toca Apaga Engegada a la pantalla.
  2. Després d'apagar el telèfon, mantén premut el botó d'engegada fins que es torni a engegar.
  3. El telèfon s'iniciarà en mode segur. A la part inferior de la pantalla, s'indica que estàs en "Mode segur".
  4. Obre la càmera i comprova si funciona.
    • Si l'aplicació Càmera funciona en mode segur, pot ser que una altra aplicació sigui la causa del problema.
      1. Per desactivar el mode segur, reinicia el telèfon.
      2. Desinstal·la l'última aplicació que hagis baixat.
      3. Obre la càmera i comprova si s'ha solucionat el problema. Si no és així, repeteix el pas anterior.
      4. Si el problema s'ha solucionat, torna a instal·lar les aplicacions que hagis suprimit abans de l'última aplicació.
    • Si l'aplicació Càmera no funciona en mode segur, consulta altres maneres de corregir una aplicació.

Consell: la càmera et pot avisar si detecta que l'objectiu és brut. Obtén informació sobre com pots desactivar els avisos d'objectiu brut.

Continues tenint problemes relacionats amb la càmera en un telèfon Pixel?

Per resoldre altres problemes relacionats amb la càmera del telèfon, pots publicar preguntes als nostres fòrums de la comunitat Pixel.