Jos tarvitset tukea muun kuin Pixel-puhelimen kameran kanssa, siirry Google Kameran ohjekeskukseen

Tutustu Pixel Foldin kameraan

Google Pixel Foldissa on viisi kameraa: kolme takakamerapalkissa (laaja, ultralaaja ja teleobjektiivi) yksi ulkopuolella ja yksi sisäpuolella.

Uuden pöytäasennon ja taitettavan muodon avulla voit ottaa ryhmäkuvia ja ääniohjattuja kuvia yötaivaasta.

Takakameraselfien ottaminen
  1. Avaa Kamera-sovellus Google Kamera Pixel Foldilla.
  2. Jos haluat vaihtaa takakameraan, napauta Takakamera .
  3. Kameran näyttö vaihtuu ulkonäyttöön.
  4. Seuraa näytön ohjeita.
    1. Jos taitat puhelimen, avaa se niin, että ulkonäyttö ja takakamerat osoittavat sinua kohti.
    2. Jos puhelin on avattu, käännä se ympäri niin, että takakamerat osoittavat sinuun.
  5. Paina laukaisupainiketta, niin voit ottaa selfien samalla, kun katsot itseäsi ulkonäytöllä.

Vinkki: Katso muita tapoja selfien ottamiseen.

Ryhmäkuvan ottaminen pöytäasennossa
  1. Avaa Kamera-sovellus Google Kamera Pixel Foldilla.
  2. Taita puhelin L-muotoon (tai pöytäasentoon).
  3. Aseta puhelin tasolle niin, että takakamerat osoittavat kohdetta. Näet kuvan esikatselun myös ulkonäytöllä.
  4. Näin otat kuvan ajastimella:
    • Valitse kolme sekuntia tai 10 sekuntia . Paina laukaisupainiketta ja astu sitten kuvaan.

Vinkki: Voit aktivoida laukaisupainikkeen myös pitämällä kättä ylhäällä, kun olet valinnut ajastimen asetuksen. Lue lisää kämmenajastimen käytöstä.

Kuvan ottaminen ääniohjatusti

Tärkeää: Google Assistant on oltava otettu käyttöön. Katso ohjeet Google Assistantin käyttöönottoon.

1. Avaa Kamera-sovellus Google Kamera.
  2. Aseta laite tasaiselle alustalle tai jalustalle ja astu kameran kehykseen.
  3. Voit aloittaa kameran ajastimen sanomalla "Hey Google, take a picture". Puhelin ottaa kuvan kolmen sekunnin viiveellä.

Vinkki: Katso, miten voit muokata ryhmäkuvia ja poistaa ei-toivottuja häiriötekijöitä taustalta.

Astrokuvaustila

Voit ottaa korkealaatuisia kuvia taivaankappaleista ja yötaivaasta astrokuvaustilassa.

1. Avaa Kamera-sovellus Google Kamera Pixel Foldilla.
  2. Valitse Yönäkymä.
  3. Avaa puhelin L-muotoon ja aseta se tasaiselle alustalle.
  4. Odota muutama sekunti.
  5. Kun puhelin on paikallaan ja valmiina, siinä näkyy viesti "Astrokuvaus päällä".
  6. Napauta kuvauspainiketta Yönäkymä.
  7. Puhelimessa näkyy ajastin. Älä kosketa puhelinta ennen kuin kuva on otettu.
    • Voit lopettaa kuvien ottamisen valitsemalla Lopeta Pysäytä.

Vinkki: Jos haluat tallentaa täyspitkiä tiedostoja korkealaatuisina, voit laittaa astrokuvauksen nopeutetun kuvan päälle Pixel 4:llä ja uudemmilla puhelimilla. Lue lisää hämärässä ja yöllä otettujen kuvien laadun parantamisesta.

Nopeutetun kuvan käyttöönotto astrokuvausta varten
  1. Avaa Kamera-sovellus Google Kamera Pixel Foldilla.
  2. Napauta vasemmasta alareunasta Asetukset .
  3. Valitse Lisää asetuksia ja sitten Lisäasetukset.
  4. Laita päälle Ota nopeutettu kuva käyttöön astrokuvausta varten.