Hvis du har brug for hjælp med et kamera på en anden enhed end en Pixel-telefon, kan du gå til Hjælp til Kamera fra Google

Lær dit Pixel Fold-kamera at kende

Google Pixel Fold har 5 kameraer: Tre kameraer i kamerapanelet på bagsiden med vidvinkel-, ultravidvinkel- og telefotolinser samt to kameraer, hvoraf det ene er på ydersiden og det andet indeni.

Du kan bruge den nye laptoptilstand og det foldbare format til at tage gruppebilleder og håndfri billeder af nattehimlen.

Tag en selfie med bagsidekameraet
  1. Åbn appen Kamera Google Kamera på din Pixel Fold.
  2. Tryk på bagsidekameraet for at skifte til dette.
  3. Kameraskærmen skifter til den ydre skærm.
  4. Følg vejledningen på skærmen.
    1. Hvis telefonen er foldet sammen, skal du folde den ud, så både den ydre skærm og kameraerne på bagsiden vender mod dig.
    2. Hvis din telefon er foldet ud, skal du vende telefonen om, så kameraerne på bagsiden vender mod dig.
  5. Tryk på lukkerknappen for at tage en selfie, mens du ser dig selv på den ydre skærm.

Tip! Se, hvordan du ellers kan tage en selfie.

Tag et gruppebillede med laptoptilstand
  1. Åbn appen Kamera Google Kamera på din Pixel Fold.
  2. Fold telefonen ud, så den har form som et L (eller laptoptilstand).
  3. Placer din telefon på en overflade med bagsidekameraerne rettet mod dit motiv. Du kan også se forhåndsvisningen af billedet på den udvendige skærm.
  4. Sådan tager du en selfie ved hjælp af timeren:
    • Tryk på 3 sekunder eller 10 sekunder . Tryk på lukkerknappen, og træd derefter ind i kameraets synsfelt.

Tip! Du kan også aktivere lukkerknappen, mens du holder hånden op, når du har valgt en timerindstilling. Se, hvordan du bruger håndfladetimeren.

Tag et billede ved hjælp af din stemme

Vigtigt! Google Assistent skal allerede være konfigureret. Se, hvordan du konfigurerer Google Assistent.

1. Åbn Kamera-appen Google Kamera.
  2. Placer enheden på en stabil overflade eller i et stativ, og træd ind i kameraets synsfelt.
  3. Du kan starte en kameratimer med din stemme ved at sige "Hey Google, tag et billede". Din telefon tager et billede efter en forsinkelse på 3 sekunder.

Tip! Se, hvordan du redigerer dine gruppebilleder og fjerner uønskede distraktioner i baggrunden.

Tilstanden Astrofotografering

Du kan tage billeder i høj kvalitet af rumobjekter og nattehimlen i tilstanden Astrofotografering.

1. Åbn appen Kamera Google Kamera på din Pixel Fold.
  2. Tryk på Mørkelinse.
  3. Fold telefonen ud, så den har form som et L, og placer den på en stabil overflade.
  4. Vent et par sekunder.
  5. Når din telefon er placeret, så den står stille og er klar, viser den meddelelsen "Astrofotografi er aktiveret".
  6. Tryk på Optag Mørkelinse.
  7. Din telefon viser et nedtællingsur. Undlad at røre ved din telefon, indtil den er færdig med at tage billedet.
    • Hvis du alligevel ikke vil tage billedet, kan du trykke på Stop Stop.

Tip! Du kan gemme filer i fuld længde og høj kvalitet på Pixel 4 og nyere ved at aktivere Tidsforløb til Astrofotografering. Se, hvordan du forbedrer billedkvaliteten i svag belysning og om natten.

Aktivér Tidsforløb til Astrofotografering
  1. Åbn appen Kamera Google Kamera på din Pixel Fold.
  2. Tryk på Indstillinger nederst til venstre.
  3. Tryk på Flere indstillinger og dereftertryk på Avanceret.
  4. Slå Aktivér video med tidsforløb til astrofotografering til.