Kopiera foton till en tjänst utanför Google

Du kan överföra en kopia av foton, album och beskrivningar som sparats i Google-kontot om du vill skapa säkerhetskopior av dem eller använda dem i en annan tjänst.

Viktigt! Foton raderas inte från Google-kontot efter att du har överfört dem. Läs mer om hur du raderar foton, raderar en tjänst från Google från kontot eller hur du raderar Google-kontot.

Fotofiltyper som stöds

Filtyper som kan överföras inkluderar:

• JPG
  • PNG

Fotofiler och videofiler som inte stöds överförs inte.

Steg 1: Välj Google Foto

Öppna vyn Överföra foton i Google Takeout eller följ stegen nedan.

1. Öppna Google-kontots översikt.
  2. Välj Foton under Dina Google-tjänster följt av Mer Mer följt av Överför data.

Steg 2: Välj målkontot som kopior av fotona ska överföras till

1. Välj nedåtpilen Down arrow under Visningsmetod.
  2. Välj det målkonto som du vill överföra kopior av fotona tillföljt av Länka konton och skapa export.
  3. Följ stegen för att länka kontot och överföra fotona. Du måste logga in på:
    • ditt Google-konto
      Tips! Om du vill att informationen om var fotona togs också ska överföras markerar du kryssrutan Se var fotona och videorna i ditt Google Foto-bibliotek togs respektive spelades in.
    • ditt konto hos företaget som du överför foton till.

Det här händer när fotona har kopierats:

• Vi skickar ett e-postmeddelande med en länk till fotona i den nya tjänsten.
  • Google-kontot har inte längre åtkomst till den tjänst som du överförde fotona till, men kontot kan fortfarande visas i tjänstens inställningar. Du kan ta bort Google-kontot så att det inte visas i ditt konto på Microsoft eller Flickr.
  • Synligheten för de foton som du överfört ställs in på privat i måltjänsten. Du kan uppdatera synligheten för fotona i måltjänsten.
  • Om du överför fotona igen skapas en ny kopia av dem och det kan finnas dubbletter från din ursprungliga överföring.

Läs mer om varför vissa foton inte överfördes

Om alla foton inte överfördes kan det bero på något av följande:

• Vissa foton har filtyper som inte stöds.
  • Kontot som du överförde foton till hade inte tillräckligt med utrymme.
  • Överföringen avbröts innan den var klar.

Kontotyper som inte har stöd för fotoöverföringar

Du kan för närvarande inte använda den här tjänsten med:

Fotodata som inte överförs

För närvarande överförs inte metadata som kommentarer till ett foto eller platsinformation som redigerats manuellt.