Kopiér bildene dine til en tjeneste utenfor Google

Du kan overføre en kopi av bildene, albumene og beskrivelsene som er lagret i Google-kontoen din, for å sikkerhetskopiere dem eller bruke dem med en annen tjeneste.

Viktig: Bilder slettes ikke fra Google-kontoen din etter at du har overført dem. Finn ut hvordan du sletter bildene dine, en Google-tjeneste fra kontoen din eller Google-kontoen din.

Bildefiltyper som støttes

Filtyper som kan overføres, inkluderer

• JPG
  • PNG

Bilde- og videofiler som ikke støttes, blir ikke overført.

Trinn 1: Velg Google Foto

Gå til Overfør bilder-visningen i Google Takeaway eller følg trinnene nedenfor.

1. Gå til Google-kontooversikten din.
  2. Under «Google-tjenestene dine» velger du Bilder og så Mer Mer og så Overfør data.

Trinn 2: Velg hvor du vil overføre en kopi av bildene dine

1. Velg nedoverpilen Down arrow under «Leveringsmåte».
  2. Velg hvor du vil overføre en kopi av bildene dine og så Tilknytt kontoer og opprett eksport.
  3. Følg trinnene for å tilknytte kontoen din og overføre bildene dine. Logg på:
    • Google-kontoen din
      Tips: Hvis du også vil overføre posisjonsinformasjonen til bildene, merker du av for «Se hvor bildene og videoene i Google Foto-biblioteket ditt ble tatt og spilt inn».
    • Kontoen din hos selskapet du overfører bildene til

Når bildene dine er kopiert:

• Du mottar en e-post med en link til bildene i den nye tjenesten.
  • Google-kontoen din kommer ikke lenger til å ha tilgang til tjenesten du overførte bildene dine til, men den kan fremdeles vises i innstillingene for tjenesten. Du kan hindre at Google-kontoen din vises i Microsoft- eller Flickr-kontoen din.
  • Bildene du har overført, blir satt som private i måltjenesten. Du kan oppdatere synligheten til bildene dine i måltjenesten.
  • Hvis du overfører bildene dine igjen, opprettes en ny kopi av bildene dine, og den kan ha duplikater fra den første overføringen.

Finn ut hvorfor noen bilder ikke ble overført

Hvis ikke alle bildene dine ble overført, kan det være fordi

• noen bilder har filtyper som ikke støttes
  • kontoen du overførte bilder til, er tom for lagringsplass
  • overføringen ble avbrutt før den var fullført

Kontotyper som ikke støtter bildeoverføringer

Du kan for øyeblikket ikke bruke denne tjenesten med

Bildedata som ikke overføres

Foreløpig overføres ikke metadata som kommentarer som er lagt til i bilder eller posisjonsinformasjon som er endret manuelt.