Se och hantera dina minnen

Minnen visar samlingar av några av dina bästa foton och videor från den senaste veckan under tidigare år. Du ser Minnen när du har tillräckligt med foton från den senaste veckan.

Detta behövs

Minnen är tillgängliga på Android-enheter, iPhone och iPad.

Visa tidigare foton

1. Öppna appen Google Foto Foto på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på ett minne högst upp.
    • Om du vill flytta till nästa eller föregående foto trycker du till höger eller vänster på skärmen.

• Gå till nästa eller föregående minne genom att svepa åt höger eller vänster på skärmen.

• Om du vill pausa på ett foto trycker du länge på det.

Ändra inställningarna

Stäng av minnen

1. Öppna appen Google Foto Foto på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Meny Meny följt av Inställningar Inställningarföljt av Minnen
  3. Stäng av Visa minnen

Dölj någon

1. Öppna appen Google Foto Foto på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Meny Meny följt av Inställningar Inställningarföljt av Minnen
  3. Tryck på Personer och husdjur.
  4.  Välj vem du vill dölja.
  5. Tryck på Klart.

Visa någon genom att trycka på ansiktet igen.

Dölj ett datum

1. Öppna appen Google Foto Foto på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Meny Meny följt av Inställningar Inställningarföljt av Minnen
  3. Tryck på Datum
  4. Lägg till datum du vill dölja.

Ta bort ett dolt datum genom att klicka på Ta bort Ta bort.