Herinneringen bekijken en beheren

Herinneringen bevat verzamelingen van enkele van je beste foto's en video's van deze afgelopen week in voorgaande jaren. Je ziet Herinneringen als je genoeg foto's van de afgelopen week hebt.

Wat je nodig hebt

Herinneringen zijn beschikbaar op Android-apparaten, iPhones en iPads.

Oude foto's weergeven

1. Open de Google Foto's-app Foto op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik bovenaan op een herinnering.
    • Als je naar de volgende of vorige foto wilt gaan, tik je op de rechter- of linkerkant van het scherm.

• Als je naar de volgende of vorige herinnering wilt gaan, veeg je naar rechts of links op het scherm.

• Als je een foto langer wilt weergeven, tik je erop en houd je deze vast.

Je instellingen wijzigen

Herinneringen uitschakelen

1. Open de Google Foto's-app Foto op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Menu Menu en dan Instellingen Instellingen en dan Herinneringen
  3. Schakel Herinneringen weergeven uit.

Iemand verbergen

1. Open de Google Foto's-app Foto op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Menu Menu en dan Instellingen Instellingen en dan Herinneringen
  3. Tik op Mensen en huisdieren.
  4.  Kies wie je wilt verbergen.
  5. Tik op Gereed.

Als je iemand wilt weergeven, tik je opnieuw op het gezicht.

Een datum verbergen

1. Open de Google Foto's-app Foto op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Menu Menu en dan Instellingen Instellingen en dan Herinneringen
  3. Tik op Datums
  4. Voeg datums toe die je wilt verbergen.

Tik op Verwijderen Verwijderen om een verborgen datum te verwijderen.