Muistojen katselu ja hallinnointi

Muistot ovat parhaiden kuviesi ja videoidesi kokoelmia aiemmilta vuosilta tai aivan viime viikoilta. Muistot-ominaisuus on käytettävissä Android-, Phone- ja iPad-laitteilla.

Muistojen katsominen

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse alareunasta Kuvat.
  3. Napauta yläreunasta muistoa.
    • Siirry seuraavaan tai edelliseen kuvaan napauttamalla näyttöä oikeasta tai vasemmasta reunasta.

• Siirry seuraavaan tai edelliseen muistoon pyyhkäisemällä oikealle tai vasemmalle.

• Keskeytä kuvan katselu koskettamalla sitä pitkään.

Asetusten muuttaminen

Saamiesi muistojen tyypin valinta

Voit valita, millaisia muistoja näet kuvaruudukon yläpuolella. Kuvaruudukon yläpuolella oleva muistokaruselli näkyy vain, kun vähintään yksi muistotyyppi on valittu.
  1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Google-tilisi profiilikuvaa tai nimikirjainta ja sitten Kuvien asetukset Asetuksetja sitten Muistot
  3. Napauta Suositellut muistot.
  4. Valitse, millaisia muistoja haluat nähdä.

Henkilön tai lemmikin piilottaminen

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Google-tilisi profiilikuvaa tai nimikirjainta ja sitten Kuvien asetukset Asetuksetja sitten Muistot
  3. Valitse Piilota ihmiset ja lemmikit.
  4.  Valitse henkilöt ja lemmikit, jotka haluat piilottaa.

Saat henkilön tai lemmikin takaisin näkyviin napauttamalla kasvoja uudelleen.

Päivämäärän piilottaminen

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Google-tilisi profiilikuvaa tai nimikirjainta ja sitten Kuvien asetukset Asetuksetja sitten Muistot
  3. Valitse Piilota päivämäärät.
  4. Valitse päivämäärät, jotka haluat piilottaa.

Voit poistaa piilotetun päivämäärän napauttamalla Poista Poista.

Luomusten sisällyttäminen muistoihin

Voit valita, minkä tyyppisiä luomuksia muistoissasi näytetään.

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa tilisi profiilikuvaa tai nimikirjainta ja sitten Kuvien asetukset ja sitten Muistot
  3. Valitse Lisäasetukset.
  4. Valitse, minkä tyyppisiä luomuksia muistoissasi näytetään.

Muistojen ilmoitusasetusten muuttaminen

Päätät itse, millaisia ilmoituksia saat uusista muistoista tai katsottavista luomuksista.

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa tilisi profiilikuvaa tai nimikirjainta ja sitten Kuvien asetuksetja sitten Muistot
  3. Valitse Hallinnoi muistot-ilmoituksia.
  4. Muistot-kohdasta voit valita, haluatko muistoja aiemmilta vuosilta, teeman mukaisia muistoja tai luomuksia.

Luomukset

Sinulle tehdyt luomukset  lisätään Muistit-karuselliisi. Saatat nähdä värikorostuksen Uusimmissa kohokohdissa tai "Ne kasvavat niin nopeasti" ‑elokuvan itsenäisenä muistona. Voit luoda myös kollaaseja, animaatioita, elokuvia ja muita omia muistoja.

Sinulle luodun sisällön tarkistaminen

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse alareunasta Kuvat.
  3. Luomukset lisätään yläreunassa olevaan Muistit-karuselliin.

Luomuksien tallentaminen

Voit tallentaa elokuvia, animaatioita ja muuta sinulle luotua sisältöä.

Jos haluat tallentaa luomuksia Muistot-karusellista, valitse luomuksen alareunasta Tallenna. Tallennetut luomukset näytetään kuvanäkymässä

Tallennettujen luomusten etsiminen:

1. Avaa Google Kuvat Kuvat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Tallennetut luomukset näytetään Kivat-välilehdellä muiden valokuvien ja videoiden kanssa.
    • Voit myös hakea tallentamiasi luomuksia.
  3. Valitse alareunasta Haku.
  4. Etsi alareunasta Luomukset. Napauta sitten haluamasi luomuksen tyyppiä tai valitse Kaikki luomukset.

Luomusten luominen

Voit luoda omia kollaaseja, animaatioita ja elokuvia valokuvistasi ja videoistasi.

Oman luomuksen tekeminen:

1. Avaa Google Kuvat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse alareunasta Kirjasto ja sitten Apuohjelmat.
  3. Luo animaatio, kollaasi tai elokuva valitsemalla sopiva vaihtoehto alareunasta.