Muistojen katselu ja hallinnointi

Muistot ovat kokoelmia parhaista kuvistasi ja videoistasi viime vuosilta tai viikoilta.

Muistojen katsominen

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse alareunasta Kuvat.
  3. Napauta yläreunasta muistoa.
    • Siirry seuraavaan tai edelliseen kuvaan napauttamalla näyttöä oikeasta tai vasemmasta reunasta.

• Siirry seuraavaan tai edelliseen muistoon pyyhkäisemällä oikealle tai vasemmalle.

• Keskeytä kuvan katselu koskettamalla sitä pitkään.

Asetusten muuttaminen

Saamiesi muistojen tyypin valinta

Voit valita, millaisia muistoja näet kuvaruudukon yläpuolella. Kun vähintään yksi muistotyyppi on valittuna, näet Muistot-karusellin kuvaruudukon yläpuolella.
  1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa tilin profiilikuvaa tai nimikirjainta ja sitten Kuvien asetukset Asetuksetja sitten Muistot.
  3. Napauta Suositellut muistot.
  4. Valitse, millaisia muistoja haluat nähdä.

Henkilön tai lemmikin piilottaminen

Tärkeää: Kun piilotat henkilön, muistoissa, luomuksissa ja hakusivulla ei näy kuvia, joissa on hänen kasvonsa.

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa tilin profiilikuvaa tai nimikirjainta ja sitten Kuvien asetukset Asetuksetja sitten Muistot.
  3. Napauta Piilota henkilöt ja lemmikit.
  4. Valitse henkilöt ja lemmikit, jotka haluat piilottaa.
    • Saat henkilön tai lemmikin takaisin näkyviin napauttamalla kasvoja uudelleen.

Päivämäärän piilottaminen

Tärkeää: Kun piilotat päivämäärän, uusissa muistoissa ei näy tuona päivänä otettuja kuvia.

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa tilin profiilikuvaa tai nimikirjainta ja sitten Kuvien asetukset Asetuksetja sitten Muistot.
  3. Napauta Piilota päivämäärät.
  4. Lisää päivämäärät, jotka haluat piilottaa.
    • Voit poistaa piilotetun päivämäärän napauttamalla Poista Poista.

Luomusten sisällyttäminen muistoihin

Voit valita, minkä tyyppisiä luomuksia muistoissasi näytetään.

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa tilisi profiilikuvaa tai nimikirjainta ja sitten Kuvien asetukset ja sitten Muistot.
  3. Valitse Lisäasetukset.
  4. Valitse, minkä tyyppisiä luomuksia haluat nähdä muistoissasi.

Muistojen ilmoitusasetusten muuttaminen

Päätät itse, millaisia ilmoituksia saat uusista muistoista tai katsottavista luomuksista.

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa tilisi profiilikuvaa tai nimikirjainta ja sitten Kuvien asetuksetja sitten Muistot
  3. Valitse Hallinnoi muistot-ilmoituksia.
  4. Muistot-kohdasta voit valita, haluatko muistoja aiemmilta vuosilta, teeman mukaisia muistoja tai luomuksia.

Luomukset

Sinulle tehdyt luomukset näkyvät Muistot-karusellissasi. Saatat nähdä värikorostuksen Uusimmissa kohokohdissa tai "Ne kasvavat niin nopeasti" ‑elokuvan itsenäisenä muistona. Voit luoda myös kollaaseja, animaatioita, elokuvia ja muita omia muistoja.

Sinulle luodun sisällön tarkistaminen

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse alareunasta Kuvat.
  3. Luomukset lisätään yläreunassa olevaan Muistit-karuselliin.

Luomuksien tallentaminen

Voit tallentaa sinulle tehtyjä luomuksia, kuten elokuvia tai animaatioita.

Jos haluat tallentaa luomuksia Muistot-karusellista, valitse luomuksen alareunasta Tallenna. Tallennetut luomukset näytetään kuvanäkymässä.

Tallennettujen luomusten etsiminen

1. Avaa Google Kuvat Kuvat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
    • Tallennetut luomukset näkyvät Kuvat-välilehdellä muiden kuvien ja videoiden joukossa.
  2. Voit hakea tallentamiasi luomuksia napauttamalla alareunasta Haku.
  3. Napauta haluamasi luomuksen tyyppiä Luomukset-osion alareunasta tai napautaKaikki luomukset.

Luomusten luominen

Voit luoda omia kollaaseja, animaatioita ja elokuvia valokuvistasi ja videoistasi.

Oman luomuksen tekeminen:

1. Avaa Google Kuvat Kuvat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse alareunasta Kirjasto ja sitten Apuohjelmat.
  3. Luo animaatio, kollaasi tai elokuva valitsemalla sopiva vaihtoehto alareunasta.

Muita lähteitä