Muistojen katselu ja hallinnointi

Muistot näyttää kokoelmia joistakin kuluvan viikon parhaista valokuvistasi ja videoistasi menneiden vuosien vastaavalta ajankohdalta. Muistoja voidaan näyttää, kun kuluvalta viikolta on käytettävissä riittävästi valokuvia.

Mitä tarvitset

Muistot-ominaisuus on käytettävissä Android-, Phone- ja iPad-laitteilla.

Aiempien kuvien katseleminen

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta yläreunasta muistoa.
    • Siirry seuraavaan tai edelliseen kuvaan napauttamalla näyttöä oikeasta tai vasemmasta reunasta.

• Siirry seuraavaan tai edelliseen muistoon pyyhkäisemällä oikealle tai vasemmalle.

• Keskeytä kuvan katselu koskettamalla sitä pitkään.

Asetusten muuttaminen

Muistojen poistaminen käytöstä

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta Valikko Valikko ja sitten Asetukset Asetuksetja sitten Muistoja
  3. Poista Näytä muistot käytöstä.

Henkilön tai lemmikin piilottaminen

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta Valikko Valikko ja sitten Asetukset Asetuksetja sitten Muistoja
  3. Napauta Henkilöt ja lemmikit.
  4.  Valitse henkilöt ja lemmikit, jotka haluat piilottaa.
  5. Napauta Valmis.

Saat henkilön tai lemmikin takaisin näkyviin napauttamalla kasvoja.

Päivämäärän piilottaminen

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta Valikko Valikko ja sitten Asetukset Asetuksetja sitten Muistoja
  3. Napauta Päivämäärät
  4. Valitse päivämäärät, jotka haluat piilottaa.

Jos haluat poistaa piilotetun päivämäärän, napauta Poista Poista.