Find og administrer dine udvalgte minder

Google Fotos organiserer automatisk dine billeder og videoer på en tidslinje med øjeblikke, der betyder noget for dig. Du kan tilpasse dine minder og dele dem med andre.

Find udvalgte minder

1. Åbn Google Fotos-appen Fotos på din Android-enhed.
  2. Tryk på Billeder forneden.
  3. Tryk på et udvalgt minde foroven.
    • Gå til næste eller forrige billede: Tryk eller stryg til højre eller venstre.
    • Gå til næste eller forrige minde: Stryg op eller ned.
    • Sæt et billede på pause: Hold fingeren på det.
  4. Luk et udvalgt minde ved at trykke på Luk foroven.

Tip! Udvalgte minder opdateres regelmæssigt. Du kan finde nogle af dine udvalgte minder som album i visningen Minder.

Find visningen Minder

Rediger dine udvalgte minder

Vigtigt! Hvis du redigerer et minde i karrusellen med udvalgte minder, anvendes disse ændringer også for albummet i visningen Minder.

1. Åbn Google Fotos-appen Fotos på din Android-enhed.
  2. Tryk på et minde i din karrusel med udvalgte minder.
  3. Forneden skal du trykke på albumminiaturebilledet og derefter Mere Mere og derefter Rediger.
Rediger en titel på et udvalgt minde

Hvis du redigerer titlen på et udvalgt minde, ændres titlen i visningen Minder. Sådan redigerer du et mindes titel fra din karrusel med udvalgte minder:

1. Åbn Google Fotos-appen Fotos på din Android-enhed.
  2. Tryk på et minde i din karrusel med udvalgte minder.
  3. Forneden skal du trykke på Mere Mere og derefter Rediger albumtitel.

Del et udvalgt minde

1. Åbn Google Fotos-appen Fotos på din Android-enhed.
  2. Foroven skal du trykke på et minde i din karrusel med udvalgte minder.
  3. Forneden skal du trykke på Del og derefter Del minde og derefter Del .
  4. Vælg de personer, du vil dele det udvalgte minde med.
  5. Tryk på Send Send.

Tip! Hvis du vil fjerne et billede eller ændre mindets titel, før du deler det, skal du klikke på Rediger.

Administrer dine udvalgte minder

Du kan ændre dine indstillinger for at styre, hvad der vises i din karrusel med udvalgte minder.

Vigtigt! Ændringer af disse indstillinger gælder kun for karrusellen med udvalgte minder og ikke for visningen Minder. Få flere oplysninger om, hvordan du redigerer dine minder.

Bestem, hvilke minder du modtager

Du kan vælge den type minder, du finder i karrusellen med udvalgte minder. Når du vælger mindst én mindetype, vises karrusellen med udvalgte minder over billedgitteret.

1. Åbn Google Fotos-appen Fotos på din Android-enhed.
  2. Foroven skal du trykke på din kontos profilbillede eller forbogstav og derefter Indstillinger for Fotos Indstillinger.
  3. Tryk på Præferencer og derefter Minder og derefter Udvalgte minder.
  4. Vælg de typer minder, du vil finde.
Skjul en person

Vigtigt! Når du skjuler en person, vises billeder med vedkommendes ansigt ikke i karrusellen med udvalgte minder, i kreationer eller på din søgeside. Der kan gå op til 24 timer, før ændringen træder i kraft.

1. Åbn Google Fotos-appen Fotos på din Android-enhed.
  2. Foroven skal du trykke på din kontos profilbillede eller forbogstav og derefter Indstillinger for Fotos Indstillinger.
  3. Tryk på Præferencer og derefter Minder og derefter Skjul personer og kæledyr.
  4. Vælg, hvem du vil skjule.
    • Hvis du vil vise en person, skal du trykke på vedkommendes ansigt igen.
Skjul en dato

Vigtigt! Når du skjuler en dato, ser du ikke billeder fra denne dato i karrusellen med udvalgte minder.

1. Åbn Google Fotos-appen Fotos på din Android-enhed.
  2. Foroven skal du trykke på din kontos profilbillede eller forbogstav og derefter Indstillinger for Fotos Indstillinger.
  3. Tryk på Præferencer og derefter Minder og derefter Skjul datoer.
  4. Tilføj datoer, du vil skjule.
    • Hvis du vil fjerne en skjult dato, skal du trykke på Fjern Fjern.
Bestem, om dine minder har kreationer

Du kan vælge, hvilken slags kreationer du kan finde i dine minder.

1. Åbn Google Fotos-appen Fotos på din Android-enhed.
  2. Foroven skal du trykke på din kontos profilbillede eller forbogstav og derefter Indstillinger for Fotos Indstillinger og derefter Præferencer.
  3. Tryk på Minder og derefter Udvalgte minder og derefter Kreationer.
  4. Vælg, hvilke typer kreationer du vil finde i dine minder.
Administrer dine notifikationer om minder
Du bestemmer, hvilke notifikationer du vil have, når der er et nyt minde eller en ny kreation tilgængelig.

1. Åbn Google Fotos-appen Fotos på din Android-enhed.
  2. Foroven skal du trykke på din kontos profilbillede eller forbogstav og derefter Indstillinger for Fotos Indstillinger.
  3. Tryk på Præferencer og derefter Minder og derefter Notifikationer.
  4. Under "Minder" skal du aktivere eller deaktivere muligheden for at modtage minder fra tidligere år, minder med tema eller kreationer.
Skjul et udvalgt minde
  1. Åbn Google Fotos-appen Fotos på din Android-enhed.
  2. Tryk på et minde i din karrusel med udvalgte minder.
  3. Tryk på Mere Mere og derefter Skjul.
    • Sådan skjuler du et minde: Tryk på Fjern dette minde.
    • Sådan skjuler du et billede fra et minde: Tryk på Fjern billede fra dette minde.
    • Hvis du vil skjule en dato fra alle minder: Tryk på Skjul denne dato fra alle minder.
    • Sådan skjuler du personer og kæledyr fra alle minder: Tryk på Skjul personer og kæledyr.
Opret et nyt udvalgt minde
Når du opretter et nyt album i visningen Minder, kan albummets højdepunkt også vises i din karrusel med udvalgte minder. Få flere oplysninger om, hvordan du redigerer dine minder.
Skift dato- og tidsstempler

Når du tager billeder på en anden enhed, kan den dato, der vises i Google Fotos, være forkert. Hvis der vises en forkert dato i dine udvalgte minder, kan du ændre dato- og tidsstemplerne på billederne.

Vigtigt! Når du ændrer dit billedes dato og tidspunkt, viser Google Fotos den opdaterede dato og det opdaterede tidspunkt. Hvis du deler billedet med andre apps eller downloader det, viser billedet muligvis den oprindelige dato og det oprindelige tidspunkt, som blev gemt af dit kamera.

1. Åbn Google Fotos-appen Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Foroven skal du trykke på et minde i din karrusel med udvalgte minder.
  3. Forneden skal du trykke på Mere Mere og derefter Se dag.
  4. Tryk på et billede.
  5. Tryk på Mere Mere foroven.
  6. Tryk på Rediger Rediger ud for datoen og tidsstemplet.
  7. Vælg en ny dato og et nyt tidspunkt.
  8. Tryk på Gem.

Tips!

• Billeder, der er taget før kl. 4.00, sorteres til den foregående dag.
  • Du kan kun ændre dato- og tidsstempler i Google Fotos-appen for sikkerhedskopierede billeder.

Få flere oplysninger om kreationer

Kreationer, der er lavet til dig, vises muligvis i visningen Minder og i din karrusel med udvalgte minder.

Tjek, om der er oprettet noget til dig

1. Åbn Google Fotos-appen Fotos på din Android-enhed.
  2. Tryk på Billeder forneden.
  3. Kreationer vises i din karrusel med udvalgte minder foroven.

Gem kreationer

Du kan gemme kreationer, der er lavet til dig, f.eks. videoer med højdepunkter eller animationer.

Hvis du vil gemme kreationer fra din karrusel med udvalgte minder, skal du vælge Gem forneden. Du kan finde gemte kreationer i Fotos-visningen.

Find kreationer, du har gemt

1. Åbn Google Fotos-appen Fotos på din Android-enhed.
    • I visningen Fotos kan du finde dine gemte kreationer sammen med andre billeder og videoer.
  2. Tryk på Søg forneden for at søge efter de kreationer, du har gemt.
  3. Nederst i sektionen "Kreationer" kan du trykke på den type kreation, du vil have, eller trykke på Alle kreationer.

Lav kreationer

Du kan lave din egen collage, animation eller video med højdepunkter ud fra dine billeder og videoer.

Sådan laver du din egen kreation:

1. Åbn Google Fotos-appen Fotos på din Android-enhed.
  2. Tryk på Opret Opret foroven.
  3. Find muligheder for at oprette en animation, en collage eller en video med højdepunkter.