Se og administrer dine minder

Minder viser samlinger med nogle af dine bedste billeder og videoer fra den forgangne uge sidste år. Du kan se minder, når du har nok billeder fra den forgangne uge.

Hvad du skal bruge

Minder er tilgængelige på Android-enheder, iPhones og iPads.

Se tidligere billeder

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på et minde foroven.
    • Hvis du vil gå til næste eller forrige billede, skal du trykke ude til højre eller venstre på skærmen.

• Hvis du vil gå til næste eller forrige minde, skal du stryge til højre eller venstre på skærmen

• Hvis du vil sætte et billede på pause, skal du holde nede på det.

Skift dine indstillinger

Deaktiver minder

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på menuen Menu og derefter Indstillinger Indstillingerog derefter Minder
  3. Deaktiver Vis minder

Skjul en person

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på menuen Menu og derefter Indstillinger Indstillingerog derefter Minder
  3. Tryk på Personer og kæledyr.
  4.  Vælg, hvem du vil skjule.
  5. Tryk på Udfør.

Hvis du vil vise en person, skal du trykke på vedkommendes ansigt.

Skjul en dato

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på menuen Menu og derefter Indstillinger Indstillingerog derefter Minder
  3. Tryk på Datoer
  4. Tilføj datoer, du vil skjule.

Hvis du vil fjerne en skjult dato, skal du trykke på Fjern Fjern.