Se og administrer dine minder

Minder er samlinger af nogle af dine bedste billeder og videoer, uanset om de er fra de foregående år eller de seneste uger. Minder er tilgængelige på Android-enheder, iPhones og iPads.

Se dine minder

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Fotos forneden.
  3. Tryk på et minde foroven.
    • Hvis du vil gå til næste eller forrige billede, skal du trykke ude til højre eller venstre på skærmen.

• Hvis du vil gå til næste eller forrige minde, skal du stryge til højre eller venstre på skærmen

• Hvis du vil sætte et billede på pause, skal du holde nede på det.

Skift dine indstillinger

Bestem, hvilke minder du modtager

Du kan vælge den slags minder, du vil se over dit billedgitter. Mindekarrusellen over billedgitteret vises kun, når der er valgt mindst én mindetype.
  1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit kontoprofilbillede eller -initial efterfulgt af Fotos-indstillinger Indstillingerefterfulgt af Minder
  3. Tryk på Typer af minder.
  4. Vælg de typer minder, du vil se.

Skjul en person

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit kontoprofilbillede eller -initial efterfulgt af Fotos-indstillinger Indstillingerefterfulgt af Minder
  3. Tryk på Skjul personer og kæledyr.
  4.  Vælg, hvem du vil skjule.

Hvis du vil vise en person, skal du trykke på vedkommendes ansigt igen.

Skjul en dato

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit kontoprofilbillede eller -initial efterfulgt af Fotos-indstillinger Indstillingerefterfulgt af Minder
  3. Tryk på Skjul datoer
  4. Tilføj datoer, du vil skjule.

Hvis du vil fjerne en skjult dato, skal du trykke på Fjern Fjern.

Bestem, om dine minder skal have kreationer

Du kan vælge den slags kreationer, der skal vises i dine minder.

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit kontoprofilbillede eller -initial efterfulgt af Fotos-indstillinger efterfulgt af Minder
  3. Tryk på Avanceret.
  4. Vælg den slags kreationer, der skal vises i dine minder.

Administrer dine notifikationer om minder

Du bestemmer, hvilke notifikationer du vil have, når der er et nyt minde eller en ny kreation klar.

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit kontoprofilbillede eller -initial efterfulgt afFotos-indstillinger efterfulgt af Minder
  3. Tryk på Administrer notifikationer om minder.
  4. Slå kontakten til/fra under Minder for få minder fra tidligere år, minder med tema eller kreationer.

Kreationer

Kreationer, der er lavet til dig, vises i din mindekarrusel. Du ser muligvis en farvepop i Seneste øjeblikke eller en De bliver så hurtigt store-film som en selvstændigt minde. Du kan også lave dine egne kreationer som f.eks. collager, animationer eller film.

Tjek, om der er oprettet noget til dig

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Fotos forneden.
  3. Kreationer vises i din mindekarrusel foroven.

Gem kreationer

Du kan gemme ting, der er oprettet til dig, f.eks. film eller animationer.

Hvis du vil gemme kreationer fra din mindekarrusel, skal du vælge "Gem" nederst i kreationen. Gemte kreationer vises i Fotos-visningen.

Find kreationer, du har gemt:

1. Åbn Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Gemte kreationer vises på fanen Fotos sammen med alle dine andre billeder og videoer.
    • Du kan også søge efter kreationer, du har gemt.
  3. Tryk på Søg forneden.
  4. Kig efter "Kreationer" nederst på skærmen, og tryk på den ønskede type kreation, eller tryk på Alle kreationer.

Lav kreationer

Du kan lave din egen collage, animation eller film ud fra dine billeder og videoer.

Sådan laver du din egen kreation:

1. Åbn Google Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Forneden skal du trykke på Samling efterfulgt af Værktøjer.
  3. Forneden kan du se muligheder for at oprette en animation, collage eller film.