Find og administrer dine minder

Minder er samlinger af nogle af dine bedste billeder og videoer fra de foregående år eller de seneste uger.

Se dine minder

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Billeder forneden.
  3. Tryk på et minde foroven.
    • Hvis du vil gå til næste eller forrige billede, skal du trykke eller stryge til højre eller venstre.

• Hvis du vil gå til næste eller forrige minde , skal du stryge op eller ned.

4. Tryk på Del Del til højre for at dele et minde.

Tip! Du kan lukke et minde ved at trykke på Luk øverst til venstre.

Skift dine indstillinger

Bestem, hvilke minder du modtager

Du kan vælge den type minder, du vil se over dit billedgitter. Når der er valgt mindst én mindetype, vises mindekarrusellen over billedgitteret.
  1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på din kontos profilbillede eller forbogstav og derefter Indstillinger for Fotos Indstillingerog derefter Minder.
  3. Tryk på Udvalgte minder.
  4. Vælg de typer minder, du vil finde.

Skjul en person

Vigtigt! Når du skjuler en person, ser du ikke vedkommendes ansigt i minder, i kreationer eller på din søgeside.

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på din kontos profilbillede eller forbogstav og derefter Indstillinger for Fotos Indstillingerog derefter Minder.
  3. Tryk på Skjul personer og kæledyr.
  4. Vælg, hvem du vil skjule.
    • Hvis du vil vise en person, skal du trykke på vedkommendes ansigt igen.

Skjul en dato

Vigtigt! Når du skjuler en dato, ser du ikke billeder, der er taget på den dato, i dine nye minder.

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på din kontos profilbillede eller forbogstav og derefter Indstillinger for Fotos Indstillingerog derefter Minder.
  3. Tryk på Skjul datoer.
  4. Tilføj datoer, du vil skjule.
    • Hvis du vil fjerne en skjult dato, skal du trykke på Fjern Fjern.

Bestem, om dine minder har kreationer

Du kan vælge, hvilken slags kreationer du kan finde i dine minder.

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på din kontos profilbillede eller forbogstav og derefter Indstillinger for Fotos Indstillinger og derefter Minder og derefter Udvalgte minder.
  3. Tryk på Kreationer.
  4. Vælg, hvilke typer kreationer du vil finde i dine minder.

Administrer dine notifikationer om minder

Du bestemmer, hvilke notifikationer du vil have, når der er et nyt minde eller en ny kreation tilgængelig.

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav og derefterFotos-indstillinger og derefter Minder
  3. Tryk på Administrer notifikationer om minder.
  4. Under "Minder" skal du aktivere eller deaktivere muligheden for at modtage minder fra tidligere år, minder med tema eller kreationer.

Få flere oplysninger om kreationer

Du kan finde kreationer, der er lavet til dig, i din mindekarrusel. Du kan finde en collage i "Lignende billeder" eller en "De bliver så hurtigt store"-film som et selvstændigt minde. Du kan også lave dine egne kreationer som f.eks. collager, animationer eller film.

Tjek, om der er oprettet noget til dig

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Fotos forneden.
  3. Kreationer vises i din mindekarrusel foroven.

Gem kreationer

Du kan gemme kreationer, der er lavet til dig, f.eks. film eller animationer.

Hvis du vil gemme kreationer fra din mindekarrusel, skal du vælge Gem nederst i kreationen. Gemte kreationer vises i Fotos-visningen.

Find kreationer, du har gemt

1. Åbn Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
    • På fanen Billeder vises dine gemte kreationer sammen med andre billeder og videoer.
  2. Tryk på Søg nederst på skærmen for at søge efter de kreationer, du har gemt.
  3. Nederst i sektionen "Kreationer" kan du trykke på den type kreation, du vil have, eller trykke på Alle kreationer.

Lav kreationer

Du kan lave din egen collage, animation eller film ud fra dine billeder og videoer.

Sådan laver du din egen kreation:

1. Åbn Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Forneden skal du trykke på Samling og derefter Værktøjer.
  3. Forneden kan du se muligheder for at oprette en animation, collage eller film.