Consultar i gestionar els records

La funció Records mostra col·leccions d'alguns dels teus millors vídeos i fotos de l'última setmana al llarg dels anys. Els records es mostren si tens prou fotos de l'última setmana.

Què necessites

La funció Records està disponible en dispositius Android, iPhone i iPad.

Mostrar fotos antigues

1. Obre l'aplicació Google Fotos Fotos al telèfon o a la tauleta Android.
  2. A la part superior, toca un record.
    • Per canviar a la foto següent o a l'anterior, toca a la part dreta o esquerra de la pantalla.

• Per passar al record següent o a l'anterior, llisca cap a la dreta o l'esquerra a la pantalla.

• Per posar en pausa una foto, mantén-la premuda.

Canviar la configuració

Desactivar els records

1. Obre l'aplicació Google Fotos Fotos al telèfon o a la tauleta Android.
  2. Toca Menú Menú i, a continuació, Configuració Configuració i, a continuació, Records
  3. Desactiva l'opció Mostra els records

Amagar persones

1. Obre l'aplicació Google Fotos Fotos al telèfon o a la tauleta Android.
  2. Toca Menú Menú i, a continuació, Configuració Configuració i, a continuació, Records
  3. Toca Persones i animals de companyia.
  4.  Tria la persona o l'animal que vulguis amagar.
  5. Toca Fet.

Per mostrar algú, torna a tocar la seva cara.

Amagar dates

1. Obre l'aplicació Google Fotos Fotos al telèfon o a la tauleta Android.
  2. Toca Menú Menú i, a continuació, Configuració Configuració i, a continuació, Records
  3. Toca Dates
  4. Afegeix les dates que vulguis amagar.

Per suprimir una data que tinguis amagada, toca Suprimeix Suprimeix.