Cercar i gestionar els records destacats

Google Fotos organitza automàticament les teves fotos i els teus vídeos en una cronologia de moments significatius. Pots personalitzar els records i compartir-los amb altres persones.

Cercar els records destacats

1. Al dispositiu Android, obre l'aplicació Google Fotos Fotos.
  2. A la part inferior, toca Fotos.
  3. A la part superior, toca un record destacat.
    • Per anar a la foto següent o a l'anterior, toca o llisca cap a la dreta o cap a l'esquerra.
    • Per passar al record següent o a l'anterior, llisca cap amunt o cap avall.
    • Per aturar-te en una foto, mantén-la premuda.
  4. Per sortir d'un record destacat, a la part superior, toca Tanca .

Consell: els records destacats s'actualitzen sovint. Pots trobar alguns dels teus records destacats en forma d'àlbums a la visualització Records.

Cerca la visualització Records

Editar els records destacats

Important: els canvis que facis en un record del carrusel de records destacats també s'aplicaran a l'àlbum de la visualització Records.

1. Al dispositiu Android, obre l'aplicació Google Fotos Fotos.
  2. Al carrusel de records destacats, toca un record.
  3. A la part inferior, toca la miniatura de l'àlbum i, a continuació, Més Més i, a continuació, Edita.
Editar el títol d'un record destacat

Si edites el títol de qualsevol record destacat, es modificarà a la visualització Records. Per editar el títol d'un record del carrusel de records destacats:

1. Al dispositiu Android, obre l'aplicació Google Fotos Fotos.
  2. Al carrusel de records destacats, toca un record.
  3. A la part inferior, toca Més Més i, a continuació, Edita el títol de l'àlbum.

Compartir un record destacat

1. Al dispositiu Android, obre l'aplicació Google Fotos Fotos.
  2. A la part superior, toca un record del carrusel de records destacats.
  3. A la part inferior, toca Comparteix i, a continuació, Comparteix el record i, a continuació, Comparteix .
  4. Selecciona les persones amb qui vulguis compartir el record destacat.
  5. Toca Envia Envia.

Consell: si vols suprimir una foto o canviar el títol del record abans de compartir-lo, fes clic a Edita.

Gestionar els records destacats

Pots canviar la configuració per controlar què es mostra al carrusel de records destacats.

Important: els canvis que facis en aquesta configuració no s'aplicaran a la visualització Records, sinó només al carrusel de records destacats. Obtén informació sobre com pots editar els records.

Controlar quins records reps

Pots triar quins tipus de records es mostren al carrusel de records destacats. Quan selecciones com a mínim un tipus de record, el carrusel de records destacats es mostra a sobre de la quadrícula de fotos.

1. Al dispositiu Android, obre l'aplicació Google Fotos Fotos.
  2. A la part superior, toca la foto o inicial de perfil del teu compte i, a continuació, Configuració de Fotos Configuració.
  3. Toca Preferències i, a continuació, Records i, a continuació, Records destacats.
  4. Selecciona els tipus de records que vols veure.
Amagar persones

Important: quan amaguis una persona, les fotos que incloguin la seva cara no es mostraran al carrusel de records destacats, a les creacions ni a la pàgina de cerca. El canvi pot tardar fins a 24 hores a tenir efecte.

1. Al dispositiu Android, obre l'aplicació Google Fotos Fotos.
  2. A la part superior, toca la foto o inicial de perfil del teu compte i, a continuació, Configuració de Fotos Configuració.
  3. Toca Preferències i, a continuació, Records i, a continuació, Amaga persones i animals de companyia.
  4. Tria la persona o l'animal que vulguis amagar.
    • Per mostrar algú, torna a tocar la seva cara.
Amagar dates

Important: quan amaguis una data, no veuràs les fotos fetes en aquesta data al carrusel de records destacats.

1. Al dispositiu Android, obre l'aplicació Google Fotos Fotos.
  2. A la part superior, toca la foto o inicial de perfil del teu compte i, a continuació, Configuració de Fotos Configuració.
  3. Toca Preferències i, a continuació, Records i, a continuació, Amaga les dates.
  4. Afegeix les dates que vulguis amagar.
    • Per suprimir una data que tinguis amagada, toca Suprimeix Suprimeix.
Controlar si els records inclouen creacions

Pots seleccionar quins tipus de creacions vols que es mostrin als teus records.

1. Al dispositiu Android, obre l'aplicació Google Fotos Fotos.
  2. A la part superior, toca la foto o inicial de perfil del teu compte i, a continuació, Configuració de Fotos Configuració i, a continuació, Preferències.
  3. Toca Records i, a continuació, Records destacats i, a continuació, Creacions.
  4. Selecciona quins tipus de creacions vols veure als teus records.
Gestionar les notificacions de records
Pots controlar les notificacions que vols rebre quan hi hagi disponible un record o una creació nous.

1. Al dispositiu Android, obre l'aplicació Google Fotos Fotos.
  2. A la part superior, toca la foto o inicial de perfil del teu compte i, a continuació, Configuració de Fotos Configuració.
  3. Toca Preferències i, a continuació, Records i, a continuació, Notificacions.
  4. A "Records", activa o desactiva l'opció per rebre records d'anys anteriors, records temàtics o creacions.
Amagar un record destacat
  1. Al dispositiu Android, obre l'aplicació Google Fotos Fotos.
  2. Al carrusel de records destacats, toca un record.
  3. Toca Més Més i, a continuació, Amaga.
    • Per amagar un record, toca Suprimeix aquest record.
    • Per amagar una foto d'un record, toca Suprimeix la foto d'aquest record.
    • Per amagar una data de tots els records, toca Amaga aquesta data de tots els records.
    • Per amagar persones i animals de companyia de tots els records, toca Amaga persones i animals de companyia.
Crear un record destacat nou
Quan crees un àlbum nou a la visualització Records, el contingut destacat de l'àlbum també es pot mostrar al carrusel de records destacats. Obtén informació sobre com pots editar els records.
Canviar les marques de data i hora

Quan facis fotos en un altre dispositiu, és possible que la data que es mostri a Google Fotos sigui incorrecta. Si passa això als records destacats, pots canviar les marques de data i hora a les fotos.

Important: quan canvies la data i l'hora de la foto, Google Fotos mostra la data i l'hora actualitzades. Si comparteixes la foto en altres aplicacions o la baixes, és possible que s'hi mostrin la data i l'hora originals que la teva càmera va desar.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre l'aplicació Google Fotos Fotos.
  2. A la part superior, toca un record del carrusel de records destacats.
  3. A la part inferior, toca Més Més i, a continuació, Mostra el dia.
  4. Toca una foto.
  5. A la part superior, toca Més Més.
  6. Al costat de la marca de data i hora, toca Edita Edita.
  7. Selecciona una data i una hora noves.
  8. Toca Desa.

Consells:

• Les fotos fetes abans de les 4 h s'inclouen en el dia anterior.
  • A l'aplicació Google Fotos, només pots canviar les marques de data i hora de les fotos amb còpia de seguretat.

Obtenir informació sobre les creacions

És possible que les creacions fetes per a tu es mostrin a la visualització Records i al carrusel de records destacats.

Comprovar si hi ha creacions per a tu

1. Al dispositiu Android, obre l'aplicació Google Fotos Fotos.
  2. A la part inferior, toca Fotos.
  3. Les creacions arribaran al carrusel de records destacats, a la part superior.

Desar les creacions

Pots desar les creacions fetes per a tu, com ara vídeos de moments o animacions.

Per desar les creacions del carrusel de records destacats, a la part inferior, selecciona Desa. Pots veure les creacions desades a la visualització Fotos.

Cercar creacions que has desat

1. Al dispositiu Android, obre l'aplicació Google Fotos Fotos.
    • A la visualització Fotos, pots trobar les creacions que has desat juntament amb altres fotos i vídeos.
  2. Per cercar les creacions que has desat, toca Cerca a la part inferior.
  3. A la part inferior, a la secció "Creacions", toca el tipus de creació que vulguis o l'opció Totes les creacions.

Fer creacions

Pots crear una animació, un vídeo de moments o un collage propis a partir de les teves fotos i dels teus vídeos.

Per fer una creació pròpia:

1. Al dispositiu Android, obre l'aplicació Google Fotos Fotos.
  2. A la part superior, toca Crea Crea.
  3. Cerca les opcions per crear una animació, un collage o un vídeo de moments.