Cercar i gestionar els records destacats

Google Fotos organitza automàticament les teves fotos i els teus vídeos en una cronologia de moments significatius. Pots personalitzar els records i compartir-los amb altres persones.

Cercar els records destacats

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. Inicia la sessió al teu Compte de Google.
  3. A la part superior de la visualització Fotos, en un carrusel, pots trobar els records destacats.
    • Per veure més records, fes clic a la fletxa .
  4. Per obrir un record destacat, fes-hi clic.
  5. Per sortir d'un record destacat, a la part superior, fes clic a Tanca .

Consell: els records destacats s'actualitzen sovint. Pots trobar alguns dels teus records destacats en forma d'àlbums a la visualització Records del dispositiu mòbil. També pots editar aquests records.

Compartir un record destacat

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. A la part superior, fes clic en un record del carrusel de records destacats.
  3. A la part superior, fes clic a Comparteix i, a continuació, Comparteix el record i, a continuació, Comparteix .
  4. Selecciona les persones amb qui vulguis compartir el record i, a continuació, Envia Envia.

Consell: si vols suprimir una foto o canviar el títol del record abans de compartir-lo, fes clic a Edita.

Gestionar els records destacats

Pots canviar la configuració per controlar què es mostra al carrusel de records destacats.

Important: els canvis que facis en aquesta configuració no s'aplicaran a la visualització Records, sinó només al carrusel de records destacats. Obtén informació sobre com pots editar els records.

Controlar quins records reps

Pots triar quins tipus de records es mostren al carrusel de records destacats. Quan selecciones com a mínim un tipus de record, el carrusel de records destacats es mostra a sobre de la quadrícula de fotos.

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. A la part superior, fes clic a Configuració .
  3. Al costat de "Records", fes clic a Desplega Fletxa avall.
  4. A "Records destacats", selecciona el tipus de records que vols veure.
Amagar persones

Important: quan amaguis una persona, les fotos que incloguin la seva cara no es mostraran al carrusel de records destacats, a les creacions ni a la pàgina de cerca. El canvi pot tardar fins a 24 hores a tenir efecte.

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. A la part superior, fes clic a Configuració .
  3. Desplaça't fins a "Records".
  4. Selecciona Amaga persones i animals de companyia.
  5. Tria les fotos de les persones o els animals de companyia que vols amagar.
    • Per mostrar algú, torna a seleccionar la seva cara.
Amagar dates

Important: quan amaguis una data, no veuràs les fotos fetes en aquesta data al carrusel de records destacats.

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. A la part superior, fes clic a Configuració .
  3. Desplaça't fins a "Records".
  4. Selecciona Amaga les dates.
  5. Afegeix la data de les fotos que vols amagar.
    • Per suprimir una data que tinguis amagada, selecciona Suprimeix Suprimeix.
Controlar si els records inclouen creacions
Pots seleccionar quins tipus de creacions vols que es mostrin als teus records.
  1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. A la part superior, fes clic a Configuració .
  3. Desplaça't fins a "Records".
  4. A "Records destacats", selecciona els tipus de creacions que vols que es mostrin als teus records.
Amagar un record destacat
  1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. Al carrusel de records destacats, fes clic en un record.
  3. Fes clic a Més Més i, a continuació, Suprimeix el record i, a continuació, Suprimeix.
Canviar la marca de data i hora

Quan facis fotos en un altre dispositiu, és possible que la data que es mostri a Google Fotos sigui incorrecta. Si passa això als records destacats, pots canviar les marques de data i hora a les fotos.

Important: quan canvies la data i l'hora de la foto, Google Fotos mostra la data i l'hora actualitzades. Si comparteixes la foto en altres aplicacions o la baixes, és possible que s'hi mostrin la data i l'hora originals que la teva càmera va desar.

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. A la part superior, fes clic en un record del carrusel de records destacats.
  3. Per cercar les fotos al record, fes clic a la fletxa avall Fletxa avall.
  4. Passa el cursor per sobre d'una foto o d'un vídeo.
  5. Fes clic a Selecciona Selecciona.
    • Per actualitzar més d'un element alhora, selecciona diversos vídeos o fotos.
  6. A la part superior, fes clic a Més Més i, a continuació, Edita la data i l'hora.
    • Si selecciones més d'un element:
      • Per actualitzar la data i l'hora del primer element, fes clic a Canvia les dates i hores. La data i l'hora de la resta d'elements canviaran automàticament de manera relativa.
      • Per establir la mateixa data i hora per a tots els elements que has seleccionat, fes clic a Defineix una data i hora.
  7. Per acabar, segueix les instruccions en pantalla.

Consell: les fotos fetes abans de les 4 h s'inclouen en el dia anterior.

Obtenir informació sobre les creacions

És possible que les creacions fetes per a tu es mostrin a la visualització Records i al carrusel de records destacats.

Comprovar si hi ha creacions per a tu

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. Quan fas clic en un record, es mostren les creacions que s'han generat automàticament.

Desar les creacions

Pots desar les creacions fetes per a tu, com ara vídeos de moments o animacions.

Per desar les creacions del carrusel de records destacats, a la part inferior, selecciona Desa. Pots veure les creacions desades a la visualització Fotos.

Cercar creacions que has desat

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
    • A la visualització Fotos, pots trobar les creacions que has desat juntament amb altres fotos i vídeos.
  2. Per cercar les creacions que has desat, fes clic a Explora.
  3. A la part inferior, a la secció "Creacions", fes clic al tipus de creació que vulguis o a Creacions desades.

Fer creacions

Pots crear una animació, un vídeo de moments o un collage propis a partir de les teves fotos i dels teus vídeos.

Per fer una creació pròpia:

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. A la dreta, fes clic a Utilitats.
  3. A "Utilitats", trobaràs opcions per crear una animació, un collage o una pel·lícula.