Äskettäin poistettujen kuvien ja videoiden palauttaminen

Voit palauttaa äskettäin poistettuja kuvia ja videoita, jotka ovat edelleen roskakorissa. Pysyvästi poistettuja kohteita ei voi palauttaa.

Varmuuskopioidut kuvat ja videot säilyvät roskakorissa 60 päivää, varmuuskopioimattomat 30 päivää. Jos kuvia ja videoita puuttuu, tarkista roskakori. Lue lisää varmuuskopioinnin laittamisesta päälle.

Arkiston tarkistaminen

Jos kadonnut kohde on arkistoitu, voit kumota sen arkistoinnin, jotta se näkyy Google Kuvien kirjastossa.

Näin voit tarkistaa arkiston ja kumota kohteiden arkistoinnin.

Roskakorin tarkistaminen

Jos puuttuva kuva tai video on roskakorissa, voit palauttaa sen.

Jos puuttuva kuva tai video ei ole roskakorissa, se on saattanut poistua pysyvästi. Lue lisää poistetuista kuvista ja videoista.

Kuvien ja videoiden palauttaminen

Tärkeää: Voit palauttaa kuvia ja videoita vain, jos ne ovat edelleen roskakorissa.

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat Android-laitteella.
  2. Valitse alareunasta Kirjasto ja sitten Roskakori Poista.
  3. Kosketa pitkään kuvaa tai videota, jonka haluat palauttaa.
    • Jos kuva tai video ei ole roskakorissa, se on saattanut poistua pysyvästi.
  4. Valitse alareunasta Palauta. Kuva tai video palautuu
    • albumeihin, joissa se oli
    • Google Kuvien kirjastoon
    • puhelimen galleriasovellukseen.

Kaikkia poistettuja kuvia ja videoita ei voi palauttaa

Tärkeää:

Jos poistettu valokuva tai video ei ole roskakorissa, sitä ei voi palauttaa. Kuvaa tai videota ei voi palauttaa, jos

• kuvaa tai videota ei ole varmuuskopioitu ja
    • se on siirretty roskakoriin yli 30 päivää sitten, jos laitteen käyttöjärjestelmä on Android 11 tai uudempi
    • se on poistettu pysyvästi laitteen galleriasovelluksesta
  • kuva tai video on varmuuskopioitu ja siirretty roskakoriin yli 60 päivää sitten
  • se on siirretty roskakoriin ja roskakori on tyhjennetty sen jälkeen
  • se on poistettu pysyvästi roskakorista.
Varmuuskopiointiasetukset määrittävät, miten ja milloin Google Kuvat varmuuskopioi sisällön. Voit etsiä ja palauttaa kuvia ja videoita jatkossa laittamalla varmuuskopioinnin päälle. Katso, miten voit tarkistaa varmuuskopiointiasetukset.

Onko kuvia tai videoita edelleen kadoksissa?