Gendan nyligt slettede billeder og videoer

Du kan gendanne nyligt slettede billeder og videoer, som stadig er i din papirkurv. Elementer, der er slettet permanent, kan ikke gendannes.

Sikkerhedskopierede billeder og videoer gemmes i din papirkurv i 60 dage. Billeder og videoer, som ikke er blevet sikkerhedskopieret, bliver i din papirkurv i 30 dage. Hvis du mangler billeder og videoer, kan du tjekke din papirkurv. Få flere oplysninger om, hvordan du slår sikkerhedskopiering til.

Tjek dit arkiv

Hvis dit manglende element er arkiveret, kan du fjerne det, så det vises i din Google Fotos-samling.

Få flere oplysninger om, hvordan du tjekker dit arkiv og fjerner elementer fra arkivet.

Tjek din papirkurv

Hvis dit manglende billede eller din manglende video er i din papirkurv, kan du gendanne billedet eller videoen.

Hvis dit manglende billede eller den manglende video ikke er i din papirkurv, er elementet muligvis blevet slettet permanent. Få flere oplysninger om slettede billeder og videoer.

Gendan billeder og videoer

Vigtigt! Du kan kun gendanne billeder og videoer, hvis de stadig er i din papirkurv.

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-enhed.
  2. Forneden skal du trykke på Samling og derefter Papirkurv Slet.
  3. Hold fingeren på det billede eller den video, du vil gendanne.
    • Hvis billedet eller videoen ikke er i din papirkurv, er elementet muligvis blevet slettet permanent.
  4. Tryk på Gendan forneden. Dit billede eller din video gendannes i:
    • Album, som elementet var i
    • Google Fotos-samlingen
    • Telefonens galleriapp

Det er ikke alle slettede billeder og videoer, der kan gendannes

Vigtigt!

Hvis et slettet billede eller en slettet video ikke er i papirkurven, kan du ikke gendanne billedet eller videoen. Du kan ikke gendanne et billede eller en video, hvis:

• Billedet eller videoen ikke blev sikkerhedskopieret, og:
    • Du har flyttet det til papirkurven på en enhed med Android 11 eller nyere for mere end 30 dage siden.
    • Du har slettet det permanent fra galleriappen på din enhed.
  • Billedet eller videoen blev sikkerhedskopieret og flyttet til papirkurven for mere end 60 dage siden.
  • Du har flyttet det til papirkurven og derefter tømt papirkurven.
  • Du har slettet det permanent fra papirkurven.
Dine indstillinger for sikkerhedskopiering har betydning for, hvordan og hvornår Google Fotos sikkerhedskopierer dine elementer. Aktivér sikkerhedskopiering, hvis du vil finde og gendanne billeder og videoer fremover. Få flere oplysninger om, hvordan du tjekker dine indstillinger for sikkerhedskopiering

Mangler du stadig billeder eller videoer?