Bildene mine vises feil

Hvis et bilde fra Android-enheten din ikke vises riktig på photos.google.com, kan du følge fremgangsmåten nedenfor for å prøve å løse problemet.

Før du begynner

Hvis et bilde vises feil både på nettet og Android-enheten, kan du prøve å åpne det med Files by Google. Hvis filen vises feil i Files-appen, kan den ha blitt lagret feil av kameraappen. I slike tilfeller kan ikke Google Foto gjenopprette den opprinnelige filen.

Hvis bildet vises riktig i Files-appen, kan du følge feilsøkingstrinnene nedenfor for å finne originalbildet, slette det sikkerhetskopierte bildet og laste opp bildet til Google Foto på nytt.

Trinn 1: Bekreft at det er det samme bildet

På Android-enheter:

1. Åpne Google Foto-appen Foto.
  2. Velg det aktuelle bildet.
  3. Sveip opp fra bunnen av skjermen for å finne «Detaljer»-delen.
  4. Skriv ned filnavnet til bildet.

På datamaskiner:

1. Gå til photos.google.com.
  2. Velg det aktuelle bildet.
  3. Finn filnavnet til bildet under «Detaljer» til høyre.
  4. Skriv ned filnavnet.
  5. Sjekk at det samsvarer nøyaktig med filnavnet fra Android-enheten.

Trinn 2: Tilbakestill endringene

Hvis bildet er redigert, må det tilbakestilles til originalen.

1. Åpne Google Foto-appen Foto på Android-enheten din.
  2. Velg det aktuelle bildet.
  3. Trykk på Rediger Endre nederst.
  4. Trykk på Gå tilbakeog så Lagre.
  • Hvis du ikke finner «Gå tilbake», ble bildet aldri redigert, eller så er endringene allerede tilbakestilt.

Trinn 3: Lagre en sikkerhetskopi

1. Åpne Google Foto-appen Foto på Android-enheten din.
  2. Velg det aktuelle bildet.
  3. Trykk på Del nederst.
  4. Under «Del i apper» trykker du på Mer Mer.
  5. Velg e-post-appen din.
  6. Send bildet til deg selv via e-post.
  7. Åpne e-posten på en datamaskin.
  8. Last ned bildet.

Trinn 4: Slett bildet fra datamaskinen

Viktig: Sørg for at du har lastet ned en sikkerhetskopi fra e-posten til datamaskinen din før du sletter bildet fra photos.google.com.

1. Gå til photos.google.com på en datamaskin.
  2. Velg det aktuelle bildet.
  3. Øverst klikker du på Slett Slett og så Flytt til papirkurven.
  4. Øverst klikker du på Tilbake Tilbake og så Papirkurv Slett.
  5. Velg bildet du nettopp slettet.
  6. For å slette bildet for godt klikker du på Slett øverst.

Trinn 5: Last opp bildet på nytt

1. Gå til photos.google.com på en datamaskin.
  2. Bekreft at det slettede bildet ikke vises lenger.
  3. Øverst velger du Last opp  og så Datamaskin.
  4. Velg sikkerhetskopien du lastet ned tidligere og så Åpne.
  5. Vent i noen minutter.
  6. Åpne Google Foto-appen på en Android-enhet.
  7. Sjekk at bildet vises på riktig måte.