Kuvat näkyvät väärin

Jos Android-laitteella oleva kuva ei näy oikein osoitteessa photos.google.com, yritä korjata ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Ennen aloittamista

Jos kuva ei näy oikein verkossa eikä Android-laitteella, kokeile avata se Files by Googlella. Jos kuva ei näy oikein myöskään Files by Google ‑sovelluksessa, kamerasovellus on voinut tallentaa sen väärin. Tässä tapauksessa Google Kuvat ei voi palauttaa alkuperäistä kuvaa.

Jos kuva näkyy oikein Files by Google ‑sovelluksessa, alla olevien ongelmanratkaisuohjeiden avulla voit löytää alkuperäisen version, poistaa varmuuskopion ja ladata kuvan uudelleen Google Kuviin.

Vaihe 1: Varmista, että kuva on sama

Android-laitteella:

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat.
  2. Valitse kuva.
  3. Siirry Tiedot-osioon pyyhkäisemällä näytön alareunasta ylöspäin.
  4. Merkitse kuvatiedoston nimi muistiin.

Tietokoneella:

1. Siirry osoitteeseen photos.google.com.
  2. Valitse kuva.
  3. Etsi kuvatiedoston nimi oikealta Tiedot-kohdasta.
  4. Merkitse tiedoston nimi muistiin.
  5. Varmista, että nimi vastaa täsmälleen Android-laitteella olevan tiedoston nimeä.

Vaihe 2: Palauta muokkaukset

Jos kuvaa on muokattu, se on palautettava alkuperäiseen muotoon.

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat Android-laitteella.
  2. Valitse kuva.
  3. Valitse alareunasta Muokkaa Muokkaa.
  4. Valitse Palauta ja sitten Tallenna.
  • Jos et näe Palauta-vaihtoehtoa, kuvaa ei ole koskaan muokattu tai muokkaukset on jo palautettu.

Vaihe 3: Tallenna varmuuskopio

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat Android-laitteella.
  2. Valitse kuva.
  3. Napauta alareunasta Jaa.
  4. Valitse "Jaa sovelluksiin" ‐kohdasta Lisää Lisää.
  5. Valitse sähköpostisovellus.
  6. Lähetä kuva itsellesi sähköpostitse.
  7. Avaa sähköposti tietokoneella.
  8. Lataa kuva.

Vaihe 4: Poista kuva tietokoneelta

Tärkeää: Varmista, että olet ladannut varmuuskopion sähköpostista tietokoneelle, ennen kuin poistat kuvan osoitteesta photos.google.com.

1. Mene tietokoneella osoitteeseen photos.google.com.
  2. Valitse kuva.
  3. Klikkaa yläreunasta Poista Poista ja sitten Siirrä roskakoriin.
  4. Klikkaa yläreunasta Takaisin Takaisin ja sitten Roskakori Poista.
  5. Valitse juuri poistamasi kuva.
  6. Voit poistaa kuvan pysyvästi klikkaamalla yläreunasta Poista .

Vaihe 5: Lataa kuva uudelleen

1. Mene tietokoneella osoitteeseen photos.google.com.
  2. Varmista, että poistettu kuva ei enää näy.
  3. Valitse yläreunasta Lataa ja sitten Tietokone.
  4. Valitse aiemmin lataamasi varmuuskopio ja sitten Avaa.
  5. Odota muutama minuutti.
  6. Avaa Kuvat‑sovellus uudelleen Android-laitteella.
  7. Varmista, että kuva näkyy oikein.