Les meves fotos no es mostren correctament

Si una foto del dispositiu Android no es mostra correctament a photos.google.com, segueix els passos que hi ha a continuació per provar de corregir el problema.

Abans de començar

Si la foto no es mostra correctament al web ni al dispositiu Android, prova d'obrir-la amb Files by Google. Si el fitxer no es veu bé a l'aplicació Files, és possible que l'aplicació de càmera no l'hagi desat correctament. En aquest cas, Google Fotos no podrà recuperar el fitxer original.

Si la foto es mostra correctament a l'aplicació Files, pots seguir els passos de resolució de problemes que s'enumeren més avall per cercar la còpia original, suprimir la còpia de seguretat i tornar a penjar la foto a Google Fotos.

Pas 1: confirma que és la mateixa foto

Al dispositiu Android:

1. Obre l'aplicació Google Fotos Fotos.
  2. Selecciona la foto.
  3. Per trobar la secció "Detalls", llisca cap amunt des de la part inferior de la pantalla.
  4. Pren nota del nom del fitxer de la foto.

A l'ordinador:

1. Ves a photos.google.com.
  2. Selecciona la foto.
  3. A la dreta, a la secció "Detalls", cerca el nom del fitxer de la foto.
  4. Pren nota del nom del fitxer.
  5. Confirma que coincideixi exactament amb el nom del fitxer del dispositiu Android.

Pas 2: reverteix els canvis

Si la foto s'ha editat, has de revertir-la a l'estat original.

1. Al dispositiu Android, obre l'aplicació Google Fotos Fotos.
  2. Selecciona la foto.
  3. A la part inferior, toca Edita Edita.
  4. Toca Reverteix i, a continuació, Desa.
  • Si no trobes l'opció "Reverteix", vol dir que la foto no s'ha editat mai o que els canvis ja s'han revertit.

Pas 3: desa una còpia de seguretat

1. Al dispositiu Android, obre l'aplicació Google Fotos Fotos.
  2. Selecciona la foto.
  3. A la part inferior, toca Comparteix.
  4. A la pantalla "Comparteix mitjançant altres aplicacions", toca Més Més.
  5. Selecciona l'aplicació de correu electrònic.
  6. Envia't la foto per correu electrònic.
  7. Obre el correu electrònic a l'ordinador.
  8. Baixa la foto.

Pas 4: suprimeix la foto a l'ordinador

Important: comprova que hagis baixat la còpia de seguretat del correu electrònic a l'ordinador abans de suprimir la foto de photos.google.com.

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. Selecciona la foto.
  3. A la part superior, fes clic a Suprimeix Suprimeix i, a continuació, Mou a la paperera.
  4. A la part superior, fes clic a Enrere Enrere i, a continuació, Paperera Suprimeix.
  5. Selecciona la foto que acabes de suprimir.
  6. Per suprimir la foto permanentment, a la part superior, fes clic a Suprimeix .

Pas 5: torna a penjar la foto

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. Confirma que la foto suprimida ja no es mostra.
  3. A la part superior, selecciona Penja i, a continuació, Ordinador.
  4. Selecciona la còpia de seguretat que has baixat abans i, a continuació, Obre.
  5. Espera uns minuts.
  6. Al dispositiu Android, reinicia l'aplicació Fotos.
  7. Comprova que la foto es mostri correctament.