Överför foton och videor från iCloud® till Google Foto

Du kan begära en kopia av dina foton och videor från iCloud® som du vill överföra till Google Foto.

Läs mer om att överföra dina foton från iCloud®.

Viktigt! Överföringen tar inte bort foton och videor från iCloud®. Efter överföringen synkroniseras inte ytterligare foton och videor som lagras i iCloud® automatiskt med Google Foto.

Vad överförs från iCloud® till Google Foto?

Om du vill överföra foton och videor måste innehållet:

• lagras i iCloud®-bilder
  • sparas i något av följande filformat:
    • .3g2
    • .3gp
    • .asf
    • .avi
    • .divx
    • .gif
    • .jpg
    • .m2t
    • .m2ts
    • .m4v
    • .mkv
    • .mmv
    • .mod
    • .mov
    • .mp4
    • .mpg
    • .mts
    • .png
    • .webp
    • .wmv
    • .tod
    • vissa RAW-filer

Dessa innehållstyper överförs inte från iCloud® till Google Foto:

• Delade album
  • Smarta album
  • Innehåll i bildström
  • Livefoton
  • Foton och videor lagras inte i iCloud®
Detta behöver du för att överföra

Kontrollera följande innan du begär en överföring från iCloud®-bilder till Google Foto:

Begär överföring av foton och videor

Viktigt! Viss data och vissa format som är tillgängliga i iCloud®-bilder kanske inte fungerar när du överför innehåll till Google Foto. Kontrollera vad som överförs från iCloud® till Google Foto.

Så här begär du en överföring från iCloud® till Google Foto:

1. Logga in med ditt Apple-id på privacy.apple.com.
  2. Välj Begär överföring av en kopia av din data.
  3. Starta överföringen genom att logga in med ditt Google-konto.
  4. Slutför begäran genom att följa anvisningarna på skärmen.

Tips! Överföringen tar 3–7 dagar. Om du avbryter överföringsbegäran innan den är klar stannar objekt som redan har kopierats kvar i Google Foto.

Om överföring av foto och video

• Det är enbart de senaste ändringarna av foton och videor som överförs.
  • Om du vill spara utrymme och om en bild eller video redan finns i Google Foto lagras bara en kopia av fotot eller videon.
  • När det är möjligt överförs foton inom sina album. Videor överförs separat och visas inte i album.
    • Tips! Filnamnen för album och videor som överförs till Google Foto börjar med Kopia av.