iCloud®-kuvien ja ‑videoiden siirtäminen Google Kuviin

Voit pyytää iCloud®-kuviesi ja ‑videoidesi kopion siirtoa Google Kuviin.

Lue lisää iCloud®-kuvien siirrosta.

Tärkeää: Siirto ei poista kuvia ja videoita iCloudista®. Siirron jälkeen iCloudiin® tallennettuja kuvia ja videoita ei synkronoida automaattisesti Google Kuviin.

Minkä tyyppistä sisältöä voi siirtää iCloudista® Google Kuviin?

Kuvien ja videoiden siirto on mahdollista, kun seuraavat edellytykset täyttyvät:

• Sisältö on tallennettu iCloud®-kuviin
  • Tallennetun sisällön tiedostomuoto on jokin seuraavista:
    • .3g2
    • .3gp
    • .asf
    • .avi
    • .divx
    • .gif
    • .jpg
    • .m2t
    • .m2ts
    • .m4v
    • .mkv
    • .mmv
    • .mod
    • .mov
    • .mp4
    • .mpg
    • .mts
    • .png
    • .webp
    • .wmv
    • .tod
    • eräät RAW-tiedostot

Seuraavia sisältötyyppejä ei voida siirtää iCloudista® Google Kuviin:

• Jaetut albumit
  • Älykkäät albumit
  • Kuvavirran sisältö
  • Live-kuvat
  • Kuvat ja videot, joita ei ole tallennettu iCloudiin®
Mitkä asiat tulee tarkistaa ennen siirtoa?

Tarkista seuraavat asiat ennen kuin pyydät iCloud®-kuvien siirtämistä Google Kuviin:

Kuvien ja videoiden siirron pyytäminen

Tärkeää: Osa iCloud®-kuvien datasta ja tiedostomuodoista ei välttämättä toimi, kun siirrät sisältösi Google Kuviin. Tarkista, mitä kaikkea voit siirtää iCloudista® Google Kuviin.

Voit pyytää sisällön siirtämistä iCloudista® Google Kuviin seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi osoitteessa privacy.apple.com.
  2. Valitse Pyydä tietojesi kopion siirtoa.
  3. Aloita siirto kirjautumalla sisään Google-tilillesi.
  4. Viimeistele pyyntö seuraamalla ohjeita näytöllä.

Vinkki: Siirto kestää 3–7 päivää. Jos perut pyyntösi ennen kuin siirto on valmis, jo kopioitu sisältö säilyy Google Kuvissa.

Tietoja kuvien ja videoiden siirrosta

• Vain kuvien ja videoiden uusimmat muokatut versiot siirretään.
  • Jos kuva tai video on jo saatavilla Google Kuvissa, voit säästää tilaa säilyttämällä kuvasta tai videosta vain yhden kopion.
  • Kuvat siirretään albumeissa, kun mahdollista. Videot siirretään erikseen, eivätkä ne sisälly albumeihin.
    • Vinkki: Google Kuviin siirrettyjen albumien nimiin ja videoiden tiedostonimiin lisätään teksti, joka osoittaa, että ne ovat kopioita.