Kopiér elementer fra iCloud eller Apple Photos til Google Fotos

Du kan importere bestemte album fra Apple Photos eller overføre hele din samling fra iCloud til Google Fotos.

Vigtigt! Overførslen fjerner ikke dine billeder og videoer fra iCloud. Efter overførslen synkroniseres nye billeder og videoer, der er gemt i din Apple Photos-samling, ikke automatisk med Google Fotos. Hvis du sletter importerede eller overførte billeder fra Google Fotos, slettes de muligvis også fra din Apple Photos-samling.

Før du går i gang

Sørg for, at dine billeder er kvalificerede til samlingsoverførsel

Indholdet skal gemmes i iCloud Photos for at overføre din iCloud-samling til Google Fotos.

Disse indholdstyper overføres ikke fra iCloud til Google Fotos:

• Delte album
  • Smarte album
  • Indhold i fotostrøm
  • Live Photos
  • Billeder og videoer, der ikke er gemt i iCloud
Sørg for, at dine album er kvalificerede til en albumimport

Hvis du vil importere album fra Apple Photos til Google Fotos, skal dine album gemmes i Apple Photos.

Hvad du skal bruge til en samlingsoverførsel

Inden du anmoder om en overførsel fra iCloud Photos til Google Fotos, skal du tjekke følgende:

Importér et album

Vigtigt!

1. Åbn Google Fotos Fotos på din iPhone eller iPad.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilikon og derefter Google Fotos-indstillinger.
  3. Tryk på Apple Photos og derefter Importér album.
  4. Vælg de album, du vil importere.
  5. Tryk på Importér øverst til højre.

Tip! Hvis du føjer billeder til dit Apple Photos-album, efter du har importeret dem, vises de ikke i Google Fotos-kopien af albummet. Hvis du vil se dem i Google Fotos-albummet, skal du tilføje dem manuelt eller importere albummet igen.

Anmod om en billedoverførsel fra Apple

Vigtigt! Nogle data og formater, som er tilgængelige i iCloud Photos, fungerer muligvis ikke, når du overfører dit indhold til Google Fotos. Få flere oplysninger om, hvad der kan overføres fra iCloud til Google Fotos.

Sådan anmoder du om en overførsel fra iCloud til Google Fotos:

1. Log ind med dit Apple-id på privacy.apple.com.
  2. Vælg Overfør en kopi af dine data.
  3. Log ind med din Google-konto for at starte overførslen.
  4. Følg vejledningen på skærmen for at gennemføre din anmodning.

Tip! Overførslen tager 3-7 dage. Hvis du annullerer din anmodning om en overførsel, før den er udført, kan elementer, der allerede er blevet kopieret, forblive i Google Fotos.

Få flere oplysninger om billed- og videooverførsler

Import af album
  • Hvis der er album med samme navn på din Apple Photos- og Google Fotos-konto, flettes disse album ikke.
  • Du kan importere album igen fra Apple Photos til Google Fotos gentagne gange.
    • Når du importerer album gentagne gange, kan det skabe flere kopier af det samme album.
  • Importer viser ikke Apple-album som "foretrukne" eller "skjulte". Se, hvordan du synkroniserer dine favoritter.

Tip! Sådan tjekker du, at store album er importeret korrekt i Apple Photos:

• Opret forbindelse til internettet på din enhed.
  • Oplad din enhed.
  • Åbn Apple Photos i forgrunden.
Samlingsoverførsler
  • Det er kun de senest redigerede versioner af billeder og videoer, der overføres.
  • Hvis et billede eller en video findes i Google Fotos, gemmes der kun én kopi af billedet eller videoen for at spare plads.
  • Når det er muligt, overføres billeder i deres album. Videoer overføres separat og er ikke i album.
Tip: Filnavne fra album og videoer, der overføres til Google Fotos, starter med "Kopi af".