Overfør billeder og videoer fra iCloud® til Google Fotos

Du kan anmode om en kopi af dine billeder og videoer fra iCloud®, som du kan overføre til Google Fotos.

Få flere oplysninger om at overføre dine billeder fra iCloud®.

Vigtigt! Overførslen fjerner ikke dine billeder og videoer fra iCloud®. Efter overførslen synkroniseres yderligere billeder og videoer, der er gemt i iCloud®, ikke automatisk med Google Fotos.

Hvad der overføres fra iCloud® til Google Fotos

Hvis du vil overføre billeder og videoer, skal indholdet være:

• Gemt i iCloud® Photos
  • Gemt i et af følgende filformater:
    • .3g2
    • .3gp
    • .asf
    • .avi
    • .divx
    • .gif
    • .jpg
    • .m2t
    • .m2ts
    • .m4v
    • .mkv
    • .mmv
    • .mod
    • .mov
    • .mp4
    • .mpg
    • .mts
    • .png
    • .webp
    • .wmv
    • .tod
    • Visse RAW-filer

Disse indholdstyper overføres ikke fra iCloud® til Google Fotos:

• Delte album
  • Smarte album
  • Indhold i fotostrøm
  • Live Photos
  • Billeder og videoer, der ikke er gemt i iCloud®
Hvad du skal bruge til en overførsel

Inden du anmoder om en overførsel fra iCloud® Photos til Google Fotos, skal du tjekke følgende:

Anmod om en overførsel af dine billeder og videoer

Vigtigt! Nogle data og formater, som er tilgængelige i iCloud® Photos, fungerer muligvis ikke, når du overfører dit indhold til Google Fotos. Få flere oplysninger om, hvad der kan overføres fra iCloud® til Google Fotos.

Sådan anmoder du om en overførsel fra iCloud® til Google Fotos:

1. Log ind med dit Apple-id på privacy.apple.com.
  2. Vælg Request to transfer a copy of your data (Anmod om at overføre en kopi af dine data).
  3. Log ind med din Google-konto for at starte overførslen.
  4. Følg vejledningen på skærmen for at gennemføre din anmodning.

Tip! Overførslen tager 3-7 dage. Hvis du annullerer din anmodning om en overførsel, før den er udført, kan elementer, der allerede er blevet kopieret, forblive i Google Fotos.

Om overførsel af billeder og videoer

• Det er kun de seneste redigeringer af billeder og videoer, der overføres.
  • Der spares plads, hvis et billede eller en video allerede findes i Google Fotos, ved kun at gemme én kopi af billedet eller videoen.
  • Når det er muligt, overføres billeder i deres album. Videoer overføres separat og er ikke i album.
    • Tip! Filnavne fra album og videoer, der overføres til Google Fotos, starter med "Kopi af".