Screen opkald, før du besvarer dem

Du kan bruge Call Screen til at finde ud af, hvem der ringer og hvorfor, før du besvarer et opkaldet. Call Screen kører på din enhed og bruger ikke Wi-Fi- eller mobildata. Opkald, der besvares af Google Assistent, behandles på samme måde som almindelige indgående opkald. Se, hvordan Call Screen bruger dine data.

Steder, hvor Call Screen er tilgængeligt

I USA kan du automatisk screene opkald på alle Pixel-telefoner.
Du kan screene opkald manuelt på Pixel-telefoner i følgende lande:
  • Australien
  • Canada
  • Frankrig
  • Tyskland
  • Irland
  • Italien
  • Japan
  • Spanien
  • Storbritannien
  • USA
Tip! Manuel konfiguration af Call Screen er også tilgængelig i USA og Canada på udvalgte Android-enheder.
Tip! Manuel konfiguration af Call Screen fungerer kun med et SIM-kort fra et af de lande, hvor Call Screen er tilgængeligt.

Konfigurer automatisk screening på din telefon

Vigtigt!

• Call Screen fungerer ikke sammen med tredjepartsapps, der har optagelse af opkald og skærmoptagelse. Vi anbefaler, at du deaktiverer disse apps, inden du bruger Call Screen.
  • Sørg for, at du har den nyeste version af opkaldsappen. Hvis du kan se muligheden Opdater, skal du trykke på den.

Sådan konfigurerer du automatisk screening:

1. Åbn appen Opkald .
  2. Tryk på Mere Mere og derefter Indstillinger og derefter Spam og Call Screen eller Call Screen.
  3. Tryk på Call Screen.
  4. Vælg dit beskyttelsesniveau:
    • Pixel 6 og ældre:
      • Indstillinger for ukendte opkald: Tryk for at vælge de typer af opkald, du vil screene.
    • Pixel 7 og nyere:
      • Beskyttelsesniveau: Aktivér eller deaktiver Screen automatisk opkald.
        • Spam
        • Mulige falske numre
        • Førstegangsopkald

Konfigurer automatisk screening på dit Pixel Watch

Vigtigt!

• Call Screen er kun tilgængelig i USA på Pixel Watch og kræver en Pixel 6 eller nyere Pixel-telefon
  • Du skal bruge følgende:
    • Appen Google Opkald (version 116 eller nyere)
    • Appen Google Opkald på dit ur (version 50 eller nyere)

Du kan opdatere dine apps på telefonen og uret i Google Play.

Sådan bruger du Filtrér opkald automatisk på dit ur:

• Dit Pixel Watch skal have forbindelse til din Pixel-telefon via Bluetooth.

Automatisk screening af opkald

Vigtigt! Din telefon stopper muligvis med at afspille medier såsom videoer eller musik, mens opkaldet screenes.

1. Aktivér Automatisk screening.
    • Når nogen ringer og screenes, får du en lydløs notifikation, hvor der står "Et ukendt nummer screenes" eller "Et mistænkeligt opkald screenes".
  2. Sådan besvarer du opkaldet eller lægger på:
    • Tryk på Besvar eller Afvis.
    • Stryg opad eller nedad på notifikationen.
  3. Google Assistent besvarer opkaldet og forhører sig om, hvem der ringer og hvorfor. Hvis Assistent fastslår, at opkaldet er:
    • Et spamopkald: Opkaldet afvises.
    • Ikke et spamopkald: Din telefon ringer og viser dig svaret fra den person, der ringer.
Tip! Hvis du bruger høretelefoner, eller hvis din telefon har forbindelse til Bluetooth, screener din telefon muligvis ikke opkald automatisk, afhængigt af hvilken enhedsmodel du har. Call Screen screener ikke opkald automatisk under roaming.

Screen opkald manuelt

1. Når du modtager et opkald, skal du trykke på Screen opkald.
    • Google Assistent screener opkaldet og forhører sig om, hvem der ringer og hvorfor.
    • Du får en transskription af svarene fra den person, der ringer, i realtid.
  2. Når den person, der ringer, svarer, kan du vælge et foreslået svar, besvare opkaldet eller lægge på. Her er nogle svar samt det, som den person, der ringer, muligvis hører:
    • Er det meget vigtigt?: "Skal du tale med vedkommende hurtigst muligt?"
    • Rapportér som spam:"Fjern dette nummer fra din mailing- og adresseliste. Farvel."
    • Jeg ringer tilbage:"Vedkommende er ikke ledig lige nu, men ringer tilbage senere. Farvel."
    • Jeg forstår ikke: "Jeg har svært ved at forstå dig. Kan du gentage det, du lige har sagt?"

Det er ikke muligt at screene opkald manuelt

Hvis du ikke kan screene opkald manuelt, skal du muligvis udføre yderligere trin for at aktivere Call Screen.

1. Åbn appen Opkald .
  2. Tryk på Mere Mere og derefter Indstillinger og derefter Spam og Call Screen eller Call Screen.
  3. Følg vejledningen på skærmen.
    • Hvis der ikke er nogen vejledning på skærmen, eller hvis der slet ikke er nogen "Call Screen"-indstillinger, fungerer din enhed ikke sammen med Call Screen.

Få transskriptioner og optagelser fra screenede opkald

Der gemmes en transskription af screeningen på din telefon for alle screenede opkald. Du kan indstille din Pixel-telefon til også at gemme optagelser.

1. Aktivér Gem Call Screen-lyd.
  2. Åbn opkaldsappen .
  3. Tryk på Seneste.
  4. Tryk på det screenede opkald.
  5. Tryk på Transskription eller Transskription og lyd. Hvis du ikke kan se disse valgmuligheder, skal du trykke på Historik og derefter Se transskription.
  6. Valgfrit: Du kan slette transskriptionen og optagelsen ved at holde det screenede opkald nede. Tryk derefter på Slet Slet.

Sådan fungerer Call Screen

• Call Screen anvender kontakter, der er gemt på din telefon, til at afgøre, om et opkald skal screenes. Hvis et nummer ikke skal screenes, skal du gemme nummeret som en kontakt.
  • Det er ikke alle spamopkald og automatiske opkald, der kan registreres.
  • Oplysningerne om det screenede opkald gemmes ikke på din Google-konto, på siden med Google Assistent-aktivitet eller i Web- og appaktivitet.
  • Hvis du bruger viderestilling af opkald, skal du ikke bruge automatisk screening. Screenede opkald viderestilles ikke.
  • Call Screen forstår og transskriberer ikke altid præcis, hvad den, der ringer, siger.
  • Få flere oplysninger om, hvordan Call Screen fungerer.