Hoe de app Telefoon je privacy beschermt en zorgt dat je de controle houdt

Je online veiligheid waarborgen betekent voor ons dat we je informatie beschermen en je privacy respecteren. Bij elk product dat we maken, is het daarom onze prioriteit om je informatie goed te beveiligen, er verantwoord mee om te gaan en te zorgen dat jij de controle houdt. Je informatie wordt beschermd door geavanceerde beveiligingsfuncties. Je kunt je privacyinstellingen altijd beheren via je Google-account.

Nuttigere en gepersonaliseerde functies voor jou

Als je de app Telefoon gebruikt, verwerken we bepaalde informatie om je betere functionaliteit in het product te kunnen bieden. Je informatie blijft goed beveiligd.

Je locatie

Als je 'Plaatsen in de buurt' aanzet, verzamelt de app Telefoon je locatie om je relevante lokale zoekopdrachten te bieden.

Je audiobestanden

Als je voicemailtranscriptie gebruikt, verzamelt de app Telefoon je audiogegevens voor transcriptie en verwijdert deze daarna.

Als je functies gebruikt zoals Voicemail, Voor mij in de wacht staan, Direct My Call of gespreksscreening, kun je ervoor kiezen de audio en transcripten van je gesprekken te delen om die functies te helpen verbeteren.

De app Telefoon gebruikt gegevens om de functionaliteit te verbeteren

Je kunt de app Telefoon gespreksgerelateerde gegevens laten verwerken om services te bieden zoals spamfilters en automatische gespreksscreening.

De app Telefoon verzamelt prestatiegegevens, crashlogboeken en diagnostische gegevens om de prestaties en betrouwbaarheid van de app Telefoon te verbeteren en om problemen op te lossen. We gebruiken deze informatie ook om misbruik van onze services te voorkomen.

Je kunt je gegevens heel makkelijk bekijken en beheren

Via het dashboard van je Google-account krijg je een overzicht van de Google-producten die je gebruikt en van wat je opslaat, zoals je e-mails. En met Mijn activiteit kun je makkelijk gegevens bekijken of verwijderen die worden verzameld op basis van je activiteit. Dit is bijvoorbeeld content die je hebt opgezocht, gezien en bekeken. Meer informatie over hoe je activiteit in je Google-account bekijkt en beheert

In de app Telefoon kun je gespreksgeschiedenis bekijken en verwijderen.