Sådan beskytter appen Opkald dit privatliv, mens du beholder styringen

En sikker brugeroplevelse på nettet indebærer at beskytte dine personlige oplysninger og værne om dit privatliv. I alle vores produkter fokuserer vi derfor på at beskytte og håndtere dine oplysninger på en ansvarlig måde og give dig kontrollen over, hvordan de bruges. Dine oplysninger beskyttes af sikkerhed i verdensklasse. Du kan altid administrere dine privatlivsindstillinger på din Google-konto.

En mere hjælpsom og tilpasset brugeroplevelse

Når du bruger appen Opkald, behandler vi visse oplysninger for at give dig en bedre oplevelse med produktet. Dine oplysninger forbliver beskyttede.

Din lokation

Hvis du vælger at aktivere Steder i nærheden, indsamler appen Opkald din lokation for at kunne give dig relevante lokale søgninger.

Dine lydfiler

Når du bruger transskription af talebeskeder, indsamler appen Opkald dine lyddata til transskription og kasserer dem derefter.

Hvis du bruger funktioner som f.eks. telefonsvarer, Hold for Me, Direct My Call og screening, kan du vælge at dele lyd og transskriptioner af dine opkald for at hjælpe med at forbedre disse funktioner.

Appen Opkald bruger data til at forbedre din brugeroplevelse

Appen Opkald kan også behandle dine opkaldsrelaterede data for at kunne levere tjenester som f.eks. spamfiltrering og automatisk screening.

Appen Opkald indsamler effektivitetsdata, nedbrudslogs og diagnostik for at forbedre appens ydeevne og pålidelighed og for at hjælpe med fejlfinding af problemer. Vi bruger også disse oplysninger som en hjælp til at forhindre misbrug af vores tjenester.

Det er nemt at se og administrere dine data

Via kontrolpanelet på din Google-konto kan du se en oversigt over de Google-produkter, du bruger, og de ting, du gemmer, f.eks. dine mails. Og under Min aktivitet kan du nemt se og slette de data, der er indsamlet i forbindelse med din aktivitet i Google-tjenester, herunder de ting, du har søgt efter og set. Få flere oplysninger om, hvordan du ser og administrerer aktivitet på din Google-konto.

Du kan se og slette opkaldshistorik i appen Opkald.