Løs betalingsproblemer som f.eks. afviste transaktioner

Hvis du ikke kan betale for Google-produkter, kan der være problemer med din betalingsprofil. Hvis du prøver at købe noget i Google Play, men din betaling afvises eller kan ikke behandles, kan du få flere oplysninger om, hvordan du løser betalingsproblemer.

Find det problem, du oplever, nedenfor.

"Din transaktion kan ikke gennemføres"

Der er flere forskellige situationer, der kan udløse denne meddelelse. Prøv disse forslag for at løse problemet:

• Hvis meddelelsen suppleres af en vejledning i, hvordan du indsender yderligere oplysninger til os, bedes du følge denne. De øvrige trin, der er angivet, kan sandsynligvis ikke løse problemet.
  • Tjek, om den faktureringsadresse, der er tilknyttet din betalingsmetode (f.eks. et betalingskort), matcher den adresse, der er gemt i dine indstillinger i Googles betalingscenter. Hvis de ikke stemmer overens, skal du opdatere din adresse i Googles betalingscenter og gennemføre transaktionen igen.
  • Prøv at gennemføre transaktionen med et gavekort til Google Play.
  • Prøv at bruge den bedste grænseflade til din enhed:
    • Hvis du bruger en computer, bør du prøve at gennemføre transaktionen via Google-produktets website.
    • Hvis du bruger en mobilenhed, bør du prøve at bruge produktets mobilapp (såfremt der findes en tilhørende app).
  • Hvis du bruger Betal som gæst, når fejlen opstår:

"Transaktionen kunne ikke gennemføres: Kort udløbet"

Tjek, om din betalingsmetode er opdateret. Hvis den ikke er det, skal du opdatere den i betalingscenteret.

"Transaktionen kunne ikke gennemføres. Brug en anden betalingsform."

Bemærk! Denne vejledning gælder også, hvis du ser fejlmeddelelsen "Din betaling blev ikke gennemført. Prøv at bruge en anden betalingsmetode, eller prøv igen senere."

Prøv følgende:

1. Tjek, om din betalingsmetode er opdateret. Hvis den ikke er det, skal du opdatere den i betalingscenteret og derefter prøve at foretage dit køb igen.
  2. Sørg for, at du har penge nok på din konto til at kunne foretage købet.
  3. Hvis du stadig har problemer, skal du kontakte din bank for at se, om der er et problem med din konto.
  4. Prøv at foretage købet igen med en anden betalingsmetode.

"Din betaling blev afvist på grund af et problem med din konto"

Hvis du ser denne meddelelse, kan det skyldes følgende:

• Vi har opdaget en mistænkelig transaktion på din betalingsprofil.
  • Vi har brug for flere oplysninger for at beskytte din konto mod bedrageri.
  • Vi har brug for flere oplysninger for at overholde EU-lovgivningen (gælder kun europæiske kunder).

Prøv følgende for at løse problemet:

1. Gå til betalingscenteret.
  2. Håndter eventuelle fejl eller anmodninger i betalingscenteret.
    1. Du skal muligvis bekræfte din identitet, før du kan købe noget ved hjælp af din Google-konto.
  3. Sørg for, at dit navn, din adresse og dine betalingsoplysninger er opdaterede.

"Betalingen kunne ikke behandles: Lav saldo på kort"

Der er muligvis ikke penge nok på din konto til at foretage betalingen. Tjek din kontosaldo, eller kontakt din bank.

Verificer et ugyldigt eller utilgængeligt kort

Kortet er nedtonet, og teksten "Bekræft på payments.google.com" vises

Nogen har rapporteret dette kort som stjålet. Du skal bekræfte kortet, før du kan bruge det igen:

1. Gå til play.google.com, og log ind på din konto.
    1. Hvis du har flere konti, skal du logge ind på kontoen med det nedtonede kort.
  2. Klik på Betalingsmetoder.
  3. Ud for kortet med teksten "Bekræftelse er påkrævet" skal du klikke på Bekræft og derefter Betalingskort.
  4. Inden for to dage kan du se en midlertidig debitering på dit kontoudtog og en ottecifret kode.
  5. Du kan gennemføre bekræftelsen ved at gå til payments.google.com og angive den ottecifrede kode.

Hvis du prøver at bekræfte betalingsmetoden igen:

1. Bekræft, hvilket kort du vil bekræfte.
  2. Tjek, hvor lang tid der er gået, siden du forsøgte at bekræfte dit kort.
    • Hvis der er gået mindre end to dage: Vent i op til to dage.
    • Hvis der er gået mere end to dage: Tjek dit kontoudtog. Du bør kunne se en midlertidig debitering fra Google kaldet "GOOGLE TEST" og en ottecifret kode.
Kortet er nedtonet, og teksten "Kortet er ikke kvalificeret" vises

Du kan ikke bruge dette kort til at foretage købet. Prøv at foretage købet igen med et andet kort.

Hvis det kort, du vil bruge, ikke er angivet, kan du tilføje et nyt kort ved at følge vejledningen på skærmen.

Administrer en lukket betalingsprofil

Få flere oplysninger om, hvad du skal gøre, hvis du har lukket din betalingsprofil midlertidigt eller permanent.

Hvis du stadig har problemer, kan du kontakte supportafdelingen.