Corregir problemes relacionats amb els pagaments, com ara les transaccions rebutjades

Si tens problemes per pagar pels productes de Google, és possible que hagis de corregir algun problema relacionat amb el teu perfil de pagaments. Si proves de fer una compra a Google Play però el pagament s'ha rebutjat o no es processa, obtén informació sobre com pots corregir els problemes relacionats amb els pagaments.

Cerca el teu problema a continuació:

"No s'ha pogut completar la transacció"

Aquest missatge pot mostrar-se per diversos motius. Prova alguna d'aquestes opcions per resoldre el problema:

• Si aquest missatge conté instruccions per enviar-nos informació addicional, fes-ho. És probable que els altres passos que s'inclouen en aquesta llista no t'ajudin a resoldre el problema.
  • Comprova que l'adreça de facturació de la teva forma de pagament (com ara una targeta de crèdit) coincideixi amb l'adreça registrada a la configuració del centre de pagaments de Google. Si no coincideixen, actualitza l'adreça al centre de pagaments de Google i prova de tornar a fer la transacció.
  • Prova d'utilitzar una targeta regal de Google Play per completar la transacció.
  • Prova d'utilitzar la interfície més adequada per al teu dispositiu:
    • Si utilitzes un ordinador, prova de fer la transacció a través del lloc web del producte de Google corresponent.
    • Si utilitzes un dispositiu mòbil, prova de fer-ho amb l'aplicació mòbil del producte corresponent (si l'aplicació està disponible).
  • Si estaves tramitant una compra com a convidat en el moment en què s'ha produït l'error:

"No s'ha pogut completar la transacció: la targeta ha caducat"

Comprova que la teva forma de pagament estigui actualitzada. Si no és el cas, actualitza-la al centre de pagaments.

"No s'ha pogut completar la transacció. Utilitza una altra forma de pagament."

Nota: aquests passos també s'apliquen al missatge d'error "El teu pagament no s'ha processat. Prova una altra forma de pagament o torna-ho a provar més tard".

Prova de fer el següent:

1. Comprova que la teva forma de pagament estigui actualitzada. Si no és el cas, actualitza-la al centre de pagaments i torna a provar de fer la compra.
  2. Comprova que tinguis prou diners al teu compte per fer la compra.
  3. Si encara tens problemes, contacta amb el teu banc per comprovar que no hi hagi cap problema amb el teu compte.
  4. Prova de fer la compra amb una altra forma de pagament.

"El pagament s'ha rebutjat perquè hi ha hagut un problema amb el teu compte"

Si trobes aquest missatge, pot ser per algun dels motius següents:

• Hem detectat una transacció sospitosa al teu perfil de pagaments.
  • Necessitem algunes dades més per protegir el teu compte contra el frau.
  • Necessitem algunes dades més per complir la legislació de la UE (només per a clients europeus).

Per solucionar aquest problema, segueix aquests passos:

1. Ves al centre de pagaments.
  2. Corregeix els errors o respon a les sol·licituds del centre de pagaments.
    1. És possible que hagis de verificar la teva identitat abans de poder fer cap compra amb el teu Compte de Google.
  3. Comprova que el nom, l'adreça i la informació de pagament estiguin actualitzades.

"No s'ha pogut processar el pagament: el saldo de la targeta no és suficient"

És possible que no tinguis prou fons al teu compte per fer el pagament. Comprova el saldo del teu compte o contacta amb el banc.

Verificar una targeta no apta o no disponible

La targeta es mostra ombrejada i apareix el missatge "Verifica a payments.google.com".

S'ha informat de la teva targeta com a robada. Has de verificar la targeta abans que puguis tornar a utilitzar-la:

1. Ves a play.google.com i inicia la sessió al teu compte.
    1. Si tens diversos comptes, inicia la sessió al compte associat a la targeta ombrejada.
  2. Fes clic a Formes de pagament.
  3. Al costat de la targeta amb el missatge "Verificació necessària", fes clic a Verifica i, a continuació, Targeta de càrrec.
  4. En un termini de 2 dies, veuràs un càrrec temporal a l'extracte de la targeta juntament amb un codi de 8 dígits.
  5. Per completar la verificació, ves a payments.google.com i introdueix el codi de 8 dígits.

Si tornes a provar de verificar la forma de pagament:

1. Confirma quina targeta vols verificar.
  2. Comprova quant de temps fa que vas provar de verificar la targeta.
    • Si fa menys de 2 dies, espera fins que hagin passat 2 dies.
    • Si fa més de 2 dies, consulta l'extracte de la targeta. Veuràs un càrrec temporal de Google anomenat "GOOGLE TEST", amb un codi de 8 dígits.
La targeta es mostra ombrejada i apareix el missatge "La targeta no és apta"

No pots utilitzar aquesta targeta per a aquesta compra. Torna a provar de fer la compra amb una altra targeta.

Si la targeta que vols utilitzar no es mostra, segueix les instruccions en pantalla per afegir-ne una de nova.

Gestionar el perfil de pagaments tancat

Obtén més informació sobre què has de fer si has tancat el teu perfil de pagaments de manera temporal o permanentment.

Si continues tenint problemes, contacta amb nosaltres.