Tietoja Google-maksukeskuksesta

Google-maksukeskuksessa voit käsitellä keskitetysti Googlen tuotteisiin ja palveluihin liittyviä maksutapojasi tai sitä, miten itse saat maksuja. Maksukeskuksen maksutietojen avulla voit maksaa Googlen tuotteista, kuten digitaalisesta Play-sisällöstä, Drive-tallennustilasta tai Google Storen laitteista.

Näin se toimii

Tärkeää: Joissakin yritystuotteissa, kuten Google Adsissa, tilityyppinä voi olla "Organisaatio" eikä "Yritys".

Maksukeskuksessa voit hallinnoida verkkomaksujasi monella tavalla, esimerkiksi seuraavasti:

Kauppiaat käyttävät maksuprofiilejaan esimerkiksi maksujen vastaanottamiseen Googlelta ("kauppiasmaksut"), tilausten hallinnointiin ja myynnin seurantaan. Tällaisia kauppiaita ovat

• Android-sovelluskehittäjät, jotka kaupallistavat sovelluksensa Google Playssa
  • Chrome Web Storen kehittäjät.

Miten suojaamme henkilökohtaisia tietojasi

Google on sitoutunut suojaamaan tietojasi. Tärkein tavoitteemme on auttaa asiakkaita ja yrityksiä toimimaan turvallisemmin kauppiaiden ja meidän kanssamme.

• Maksutapahtumat salataan alan standarditasoisella SSL (secure socket layer) ‑tekniikalla.
  • Pankkitilien tiedot ja credit-korttitiedot tallennetaan keskitetysti Googlen suojatuille palvelimille. Näitä tietoja käytetään vain, kun niitä tarvitaan maksun viimeistelemiseksi.
  • Emme jaa tietojasi kenellekään muuten kuin tietosuojakäytäntömme mukaisissa rajatuissa tapauksissa.

Lisätietoja maksuprofiileista

Maksutietosi säilytetään keskitetysti maksuprofiilissa, jonka avulla voit tehdä ostoksia kaikissa Googlen tuotteissa. Voit vastaanottaa kauppiasmaksuja, jos myyt sovelluksia ja laajennuksia Google Playssa tai Chrome Web Storessa. Maksuprofiili kokoaa yhteen paikkaan kaikki Google-tiliisi liittyvät maksutavat, tilaukset, maksutapahtumat ja laskutustiedot.

Sinulle luodaan tavallisesti maksuprofiili seuraavissa tilanteissa:

• Käytät maksukeskusta henkilökohtaiseen tai yrityskäyttöön: Maksuprofiili luodaan automaattisesti, kun ensimmäisen kerran ostat jotain Googlessa tai tilaat maksullisen Google-palvelun.
  • Käytät maksukeskusta Google Playn tai Chrome Web Storen kautta tapahtuvaan kauppiasmyyntiin: Olet tällöin kaupallistamassa sovelluksiasi, pelejäsi tai laajennuksiasi.

Lue lisää maksuprofiilin luomisesta ja ylläpitämisestä.

Miksi en pääse Google-maksukeskukseen?

Jos siirryt Google-maksukeskukseen etkä löydä maksujen hallintavaihtoehtoja, tämä voi johtua esimerkiksi seuraavista syistä:

• Et ole koskaan ostanut mitään Googlelta: Maksuprofiilisi luodaan, kun ensimmäisen kerran ostat jotain Googlelta (tai rekisteröidyt Google-palveluun, josta tehdään maksuja sinulle).
  • Käytät erikoistiliä: Lapsille tai organisaatioille luodut erikoistilit eivät suoraan käytä maksukeskusta, eikä niille luoda omia maksuprofiileja. Näitä tilejä ylläpitää jokin toinen tili, tavallisesti lapsen vanhempi tai organisaation vastuuhenkilö. Jos tarvitset apua profiilitietojesi muuttamiseen, ota yhteyttä tilin järjestelmänvalvojaan.