Om Googles betalingscenter

Google-betalingscenter er ét samlet sted, hvor du kan administrere, hvordan du betaler for eller får betaling via Googles produkter og tjenester. Du kan bruge de betalingsoplysninger, der er gemt i betalingscenteret, til at betale for andre Google-produkter, f.eks. digitalt Play-indhold, Drev-lagerplads eller hardware i Google Store.

Sådan fungerer det

Vigtigt! For nogle virksomhedsprodukter, f.eks. Google Ads, finder du muligvis Kontotype = "Organisation" i stedet for "Virksomhed".

Betalingscenter hjælper dig med at administrere dine onlinebetalinger på mange måder, bl.a.:

Sælgere bruger deres betalingsprofil til at modtage betalinger fra Google ("sælgerudbetalinger") og f.eks. til at administrere ordrer og holde øje med salget. Disse sælgere omfatter:

• Android-appudviklere, der tjener penge på deres apps i Google Play
  • Chrome Webshop-udviklere

Sådan beskytter vi dine personlige oplysninger

Hos Google gør vi vores yderste for at beskytte dine oplysninger. Det er vores højeste prioritet at gøre det muligt for kunder og virksomheder at foretage mere sikre transaktioner med sælgerne og os.

• Vi krypterer betalingstransaktionerne med SSL-teknologi (Secure Socket Layer), som er branchestandard.
  • Vi gemmer bankkonto- og kreditkortoplysninger ét samlet sted på Googles sikre servere. Der er kun adgang til disse oplysninger, når det er nødvendigt for at gennemføre transaktioner.
  • Vi deler ikke dine oplysninger med nogen, undtagen under de begrænsede omstændigheder, der er angivet i vores privatlivspolitik.

Få flere oplysninger om betalingsprofiler

Din betalingsprofil gemmer dine betalingsoplysninger på ét sted, så du kan foretage køb på tværs af Google-produkter. Du kan få sælgerudbetalinger, hvis du sælger apps og udvidelser i Google Play og Chrome Webshop. Det er en samling af betalingsmetoder, abonnementer, transaktionshistorik og faktureringsoplysninger, som er knyttet til din Google-konto.

Din betalingsprofil oprettes som regel:

• Hvis du bruger betalingscenteret som enkeltperson eller virksomhed: Automatisk første gang du køber noget fra Google eller tilmelder dig en betalt Google-tjeneste
  • Hvis du som sælger bruger betalingscenteret i Google Play eller Chrome Webshop: Når du er klar til at begynde at tjene penge på dine apps, spil eller udvidelser

Få flere oplysninger om oprettelse og administration af en betalingsprofil.

Hvorfor kan jeg ikke få adgang til Googles betalingscenter?

Hvis du går til Googles betalingscenter og ikke kan se nogen muligheder for at administrere dine betalinger, kan det skyldes følgende:

• Du har aldrig købt noget hos Google: Din betalingsprofil oprettes, første gang du køber noget hos Google (eller tilmelder dig en Google-tjeneste, der betaler dig).
  • Du har en særlig kontotype: Særlige kontotyper for børn og organisationer bruger ikke betalingscenteret direkte og har ikke deres egne betalingsprofiler. Disse konti administreres af andre brugerkonti, typisk en forælder eller en eller flere repræsentanter for organisationen. Hvis du har brug for hjælp til at ændre dine profiloplysninger, skal du kontakte kontoens administrator.