Ändra utbetalningsgräns och smeknamn för kontot

Du får månadsbetalningar i amerikanska dollar till ditt bankkonto. Läs mer om elektronisk överföring och visa schemat.
Du får månadsbetalningar i amerikanska dollar till ditt bankkonto. Läs mer om elektronisk överföring och visa schemat.
Du får månadsbetalningar i amerikanska dollar till ditt bankkonto. Läs mer om elektronisk överföring och visa schemat.
Du får månadsbetalningar i amerikanska dollar till ditt bankkonto. Läs mer om elektronisk överföring och visa schemat.
Du får månadsbetalningar i amerikanska dollar till ditt bankkonto. Läs mer om elektronisk överföring och visa schemat.
Du får månadsbetalningar i amerikanska dollar till ditt bankkonto. Läs mer om elektronisk överföring och visa schemat.
Du får månadsbetalningar i amerikanska dollar till ditt bankkonto. Läs mer om elektronisk överföring och visa schemat.
Du får månadsbetalningar i amerikanska dollar till ditt bankkonto. Läs mer om elektronisk överföring och visa schemat.
Du får månadsbetalningar i amerikanska dollar till ditt bankkonto. Läs mer om elektronisk överföring och visa schemat.
Du får månadsbetalningar i amerikanska dollar till ditt bankkonto. Läs mer om elektronisk överföring och visa schemat.
Du får månadsbetalningar i amerikanska dollar till ditt bankkonto. Läs mer om elektronisk överföring och visa schemat.
Du får månadsbetalningar i amerikanska dollar till ditt bankkonto. Läs mer om elektronisk överföring och visa schemat.
Du får månadsbetalningar i amerikanska dollar till ditt bankkonto. Läs mer om elektronisk överföring och visa schemat.
Du får månadsbetalningar i amerikanska dollar till ditt bankkonto. Läs mer om elektronisk överföring och visa schemat.
Du får månadsbetalningar i amerikanska dollar till ditt bankkonto. Läs mer om elektronisk överföring och visa schemat.
Du får månadsbetalningar i amerikanska dollar till ditt bankkonto. Läs mer om elektronisk överföring och visa schemat.
Du får månadsbetalningar i amerikanska dollar till ditt bankkonto. Läs mer om elektronisk överföring och visa schemat.
Du får månadsbetalningar i amerikanska dollar till ditt bankkonto. Läs mer om elektronisk överföring och visa schemat.
Du får månadsbetalningar i amerikanska dollar till ditt bankkonto. Läs mer om elektronisk överföring och visa schemat.
Du får månadsbetalningar i amerikanska dollar till ditt bankkonto. Läs mer om elektronisk överföring och visa schemat.
Du får månadsbetalningar i amerikanska dollar till ditt bankkonto. Läs mer om elektronisk överföring och visa schemat.
Du får månadsbetalningar i amerikanska dollar till ditt bankkonto. Läs mer om elektronisk överföring och visa schemat.
Säljare i Rumänien får betalningen en gång i månaden via elektronisk överföring av pengar (EFT) i euro i stället för rumänska leu.

Säljare som vill ha säljarutbetalningar från Google för debiterade beställningar måste lägga till ett bankkonto i betalningsprofilen. Om du inte har lagt till och verifierat något bankkonto kan du göra det nästa gång du loggar in på betalningsprofilen.

Läs mer om hur du lägger till eller ändrar det primära bankkontot, om hur du verifierar ett bankkonto eller om schemat för säljarutbetalningar.

Om utbetalningsgränsen

Säljarutbetalningen (utbetalningsbart saldo) måste överskrida det lägsta utbetalningsbeloppet för att du ska kunna få det insatt på kontot i slutet av betalningsperioden. Det lägsta utbetalningsbeloppet varierar beroende på land och valuta.

Obs! Om du får dina utbetalningar via elektronisk överföring rekommenderar vi att du anger tröskeln till minst $100 eftersom överföringsavgifterna kan vara $50 eller mer. Kontakta din bank om du vill veta mer om eventuella avgifter när du får elektroniska överföringar i USD.

Valuta Minimibelopp
AUD 1,00
BRL 10,00
CAD 1,00
CHF 1,00
CZK 20,00
DKK 1,00
EUR 1,00
GBP 1,00
HKD 1,00
HUF 2120,00
ILS 3,00
JPY 1000,00
KRW 10000,00
MXN 12,00
NOK 1,00
PLN 2,00
SEK 1,00
SGD 1,00
TRY 20,00

Ändra kontouppgifter för säljarutbetalningar

Gör så här om du vill hitta id för betalningskontot, höja utbetalningsgränsen eller ändra smeknamnet för betalningskontot från standardnamnet Handelstjänster:

1. Logga in på betalningsprofilen och klicka sedan på Prenumerationer och tjänster.
  2. Leta reda på Handelstjänster och klicka på Hantera.
  3. Navigera till Inställningar på nästa skärm och klicka på Hantera inställningar.
  1. Om du vill visa id för betalningskontot navigerar du till Betalningskonto på nästa skärm. Obs! Du kanske hittar id för betalningskontot på fakturor och andra faktureringsdokument. Du kan inte ändra det.
  2. Standardnamnet på kontot är Handelstjänster. Om du vill ändra det navigerar du till Smeknamn för betalningskonto och klickar på Redigera Redigera.
  3. Leta reda på Betalningsplan och klicka på Redigera Redigera.

Det går inte att ändra utbetalningsplanen men du kan använda en betalningsspärr för att förhindra utbetalningar i upp till ett år. Obs! Om du vill ändra utbetalningscykeln för innevarande månad måste du aktivera spärren före den 21:a i månaden.